Přejít na obsah

Couvání do sněhu


Xp3

Doporučené příspěvky

Ahoj,

minulý rok na jaře jsem měl v háji vlnovec, občasné couvání do sněhu, kterému se na sídlišti prostě nelze vyhnout, udělalo své. Vlnovec vyměněn. Dnešní zima není na sníh vyloženě chudá, sídliště od sněhu uklizená nejsou, takže opět pokračuje každodenní couvání do silné vrstvy sněhu při parkování. Uklízet lopatou před každém parkování pozdě večer na sídlišti své místo není reálné...... Takže čekám na jaře opět výměnu vlnovce. Fabie má zadní díl výfuku pěkně na prd, je hodně svěšenej dolů, nechápu proč to konstrukce nenamalovala jinak. Třeba nové Clio má expandér krásně schovaný v nárazníku a dolů pod nárazník čumí jen subtilní trubka, která sníh rozhrne.

Láme si někdo z vás hlavu s couváním do sněhu, nebo na to kašete? Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se to teda nikdy nestalo. Je to extrém, navíc když už by a jestli vůbec do takhle hlubokého sněhu zajel (zacouval) tak nevim jak by vyjel... když už to bere o výfuk, tak to už auto musí ležet na "břiše":)

Spíš to bude od nacouvávání do obrubníku, než do sněhu. ;)

PS: Asi založim vlákno "Jak vylézat z auta, když jsem zajel do sněhu, který mám až pod okénka" lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď už to nemá cenu zakládat, o víkendu bude prej tát, takže to by jsi byl hnedka venku :smich::smich::smich: Navíc, když se ti to stane, jak to sem napíšeš lol Pokud nemáš laptop s wifi v autě :)

Kdoví, v čem je ta příčina. Ale sníh se mi taky nezdá, origo je dost schovanej, takže při couvání by sis spíš podřel nárazník, tím si sníh zhrnul a vejfuk už by to pak nebyl takovej tlak. Co bysme pak dělaly my, co máme Laityng, kterej je mnohem níž jak origo a ještě až pod narazníkem....bych toto musel řešit pořád...a i když couvám k obrubníku, pořád ještě je pod vejfukem trochu místa. Teď už teda asi ne po 3cm snížení auta, ale předtím bylo :)

Ještě mě napadá, jestli třeba nejezdí přes nějaký hrby, že by sem tam vejfukem chytl o zem, třeba uprostřed, jak je tlumič....

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jééé, tady tady se to zvrtlo v srandu :D No zacouvat do sněhu až po okýnka se mi ještě nestalo, ale zacouvat do sněhu po břicho není problém. A výfuk visí pod nárazníkem, to tam byla ještě navíc sportovní koncovka, takže nacouvání do obrubníku nebo zrmzlého sněhu není nic nereálného. Říkám, fakt to odnes vlnovec, byl potrhanej..... Nekecám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...