Mark Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Co já si pamatuju, tak na ostravských srazech vždy pršelo, tak si to nebudeme kazit nějakým sluníčkem . Jinak jsem dnes projel trasu "spanilé jízdy", je to nějakých 80 kiláčků pěknou krajinou s několika občerstvovacími stanicemi, takže pohodička. Informace pro ty, kteří chtějí dorazit až po obědě a přidat se k naší spanilé jízdě......odjezd bude cca ve 14.00 hodin od hotelu Rajská bouda. Znovu opakuji, že kdo se do této chvíle nepřihlásil a přesto by chtěl dorazit,není žádný problém, všichni jsou vítáni. Ve stručnosti dodám základní body programu: 10:00 příjezd k hotelu Rajská bouda 12:00 oběd 14:00 spanilá jízda 19:00 žranice, chlastačka,zábava, bowling, vyhlášení vítězů soutěže...atd. ráno snídaně a šupky domů... Kdo by se chtěl zúčastnit a nemá zrovna k dispozici vůz, ať se mi ozve, místa je dost. Zatím čus bus. Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 taky rikam snad, pokazde sraz ostravy nebylo pocasi nic moc tak snad tentokrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ty jo, 80 kiláku spanilé jízdy, to ten muj 3 hrnek nerozdejchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak Woodymu vezmu extra lano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Zvazuju, ze dorazim na tu spanilku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 drastys: no to doufám že dorazíš pane jinak díky moc Markovi za projetí trasy, já to trošku nestíhám, ale od středy se tomu věnuju na plno, tak snad věe klapne jak má a dorazíte lidičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Teda spanilka 80.kiláků - to abych někde po cestě ještě natankoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mě psal v SMS Mark že nám ukáže jeho oblíbené auto místa lol lol tak se asi projedeme nóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 V tom případě nechávám kluky na základně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Marku,těch lan vem víc, bo těch 3hnku tam bude víc,mužem udělat vláček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No, no .....tak já pro vás vezmu do kufru nějaké díly na připadné opravy. Pro 3hrnky bude spanilka na Lysou k vysílači . Mimochodem, pokud by byl zájem o stěrače BOSCH Retro Aerotwin 530/475 (OctaviaI, FabiaI), můžu přivézt pro účastníky srazu za nějakou akční cenu, cca 650 Kč, když tak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Neni problem,do kufru dám druhy motor a se 6ti hrnky tam nějak vyšplhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdravím všechny.Já bych přijel na spanilou jízdu.Už se moc těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tááááááááák a další účastníci zájedu, rodina Jeneburgovic :palec: ááá moje játra Bojim bojim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jestli to nevadí možná bych se taky na otočku zastavil. Pár z vás jsem měl již tu čest poznat a s ostatníma se rád seznámím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jasně, že to nevadí, určitě Tě rádi uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 HAVÍŘOVÁCI A OKOLÍ.......SRAZ 6.6.V SOBOTU V 8 HODIN U TESCO V HAVÍŘOVĚ U KRUHÁČE. PAK SPOLEČNÝ ODJEZD SMĚR MALENOVICE. CO VY NA TO ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 přátelé, s politováním vám musím oznámit, že se srazu nezúčastním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Je Ti jasný jakou děláš chybu a o co všechno přijdeš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kua, 80km spanilka, to abych přikupil dalniční znamku !! RAZTY: jsem pro předsrazík v Havru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No, to by mě taky zajímalo, jestli je třeba dálniční známka, já ji nemám . Nevíte jak se nejlépe dostanu do Frýdku bez známky? Blondakxxx, mužu se přidat? Jak jsme jezdili na srazy, tak jsme si davali sraz, jak se jede z Havru na Ostravu při odbočce na Šenov, je tam takové odpočívadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já jsem pro společnou jízdu už z Havířova a je mi jedno jestli se scukneme na tom odpočivadle nebo na parkovišti u Teska , ale musíme se sejít kolem 8 hodiny .Aby Havířováci nebyli poslední. Ale pánové musím něco napráskat,bonzovat se nesmí ,ale hlásit se to musí.Dnešního dne náš společný a dobrý kamarád BADYS udělal úspěšně státnice,tímto blahopřeji ještě jednou pane ing. a v sobotu tomu dáme -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No, to by mě taky zajímalo, jestli je třeba dálniční známka, já ji nemám . Nevíte jak se nejlépe dostanu do Frýdku bez známky? Blondakxxx, mužu se přidat? Jak jsme jezdili na srazy, tak jsme si davali sraz, jak se jede z Havru na Ostravu při odbočce na Šenov, je tam takové odpočívadlo Pojedeš po staré cestě přes Šenov a Bruzovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No, já bych jel rád s váma z Havířova, jak pojedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 HAVIŘOVACI přiklaněl bych se ke scuku u toho tesca. PEDRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.