Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jak to tady pročítám, tak samej pacient :D já jen několikrát mačkám tlačítko na zamknutí a kontroluju jestli někde něco neteče z pod auta, případně jestli nejsou měkký gumy :) ale to je taková ta normální kontrola, co nás učili v autoškole :)

S tou ručkou klasika na to sem zapoměl.Jak psal P2M tohle na na mooooooooooooooooc stránek.

Abych nezapoměl jak parkuju musí auto stát rovně,to sem schopnej pocukávat než to srovnám.

Upraveno od Vlasta

spoustu věcí co tu už je dělám taky(ručka, zamikání 2x+,atd) ...a už sem i vytahoval kamínky z pneu kol5

nevim jestli je to uchylka,ale pokud není auto složené až na zem.....tak se mě nelíbí :smich: :smich:

Tak na ručku sahám taky, a ještě na neutrál kverdluju pákou, že jestli tam jako opravdu mám neutrál. lol

Tak já se autu vždycky omlouvám když vymetu nějakou díru.A taky koukám,když vedle mě někdo zaparrkuje,jestli mi dveřma neudělal nějaký dolíčky

Čím dál víc to tu proočítám a uvědomuju si kolika zvrhlíkama a exotama se to tu hemží :smich: Doufám že tu není nikdo z nás Dr. přez hlavu :smich:

Jirka3: nápodobně + si dám vyjmenovaný sprostý slova na adresu silnice a silničářů, pokud to stojí extra za to

Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D :D )

Moja úchylka je,že musím mať všetko čo nájdem na škodahome :palec2: -tempomat,tripling, pal.PC,chrom.čudlík,radičku atd. :p

doma mám za to :prc:;)

• Autor

Je to tu samej zvrhlík :smich:

Ty kamínky z pneu mě fakt pobavili :D copak když měním sadu letní za zimní, tak velký taky vyšťourám :-)

Upraveno od Kubic

Kamínky vyšťárávám pravidelně. lol

Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D :D )

každoroční problém :D

Já čumím po chlapech. Nevadí to? kol5

Koukaní po ženskejch se mi už osudny stalo -cestou do muzea skodovky malá junior párty.

Upraveno od Vlasta

ty we mello ty tady máš zase kecy.. :kuk:

Já čumím po chlapech. Nevadí to? kol5

nevadí, ale to budeš nejspíš bukvice :smich::smich::smich:

sry, musel jsem..

Upraveno od jvees69

no Cosby, přesně tohle mě děsí v práci.. až se zase začnou svlíkat, to bude hrozný :feve::feve::feve:

-to nám pak až to naboříme zbyde jen na ní zařvat "se neumíš oblíkat ty krávo" ... :smich::smich::smich:

to co uz tu bolo kvedlat neutral ci tam je, rucka a vzdy ked vidim policajtom tak zaham po svetlach ( ale vzdy svietia ) ;)

p.s.: minule idem s prace sedim v buse pohodicka vidim policajtov pri ceste tak podvedome kontrolujem ci som priputany ( bus bez pasov ), esteze v tom buse cestovalo 5 ludi takze nikoho som nepobavil ;)

p.s.s.: uz len horsie by bolo kricat na sofera s prava mozes :)

Upraveno od houmr

mě už se to osudným stalo,to jsem měl ještě RSo.Teď s novým si dávám sakra pozor

to co uz tu bolo kvedlat neutral ci tam je, rucka a vzdy ked vidim policajtom tak zaham po svetlach ( ale vzdy svietia ) ;)

p.s.: minule idem s prace sedim v buse pohodicka vidim policajtov pri ceste tak podvedome kontrolujem ci som priputany ( bus bez pasov ), esteze v tom buse cestovalo 5 ludi takze nikoho som nepobavil ;)

Jo v autobuse si taky někdy vzpomenu, že nejsem připoutaný , že jsem nějaký volný. :)

Jinak s neutrálem si hraju taky a často si cvakám knoflíkem ruční brzdy.

To je téma :palec2::smich::smich:

Tak moje úchylky, nikdy jsi nejsem jistej, jestli jsem vypl světla, takže odejdu od auta kousek, pak si nato vzpomenu a zpět lol

Kamínky taky vyšťaruju, ale jen při přezouvání, ale zato všechny, i ty nejmenší :) To že auto meju furt, to už ani nebudu zmiňovat ;) No a teď mě čeká ještě obejití celýho auta s hadýrkou a techničákem, budu ničit tečky od asfaltu lol

Koukaní po ženskejch se mi už osudny stalo -cestou do muzea skodovky malá junior párty.

jo to si pamatuji :smich:

já jsem vlítnul takhle s formanem do obrubníku,byla to moc pěkná blondýnka kol5

já žádnou nemám.... lol:p

já žádnou nemám.... lol:p

Tak to jsi tu špatně, nespletl jsis forum? :smich:lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.