Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Má pravdu PŘEDSEDO !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já říkám: na botech, ženských, dětech a gumách se nešetří co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 o těch gumách mi něco povídej myslím tím ty spešl gumy 20.září máme termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 o těch gumách mi něco povídej myslím tím ty spešl gumy 20.září máme termín Tak Dakie jestli jsi neměl nakonec ty Barumky co? (promiň,nemyslím to vážně.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nn, Barumky to nebyly v klidu, ještě mám smysl pro humor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nn, Barumky to nebyly v klidu, ještě mám smysl pro humor Já vím a gratuluju. Ať to je zdraví a po tátovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 je to každého věc, mě Barumky Polaris II vyhovují, do 15cm prašanu sem k baráku vyjel v pohodě, od 15 do 25cm jsem si dal řetězy. kdo ví, jakej kopeček máme od baráku, ví o čem mluvim. mě příjde, že ty Polarisky jsou lepší do sněhu než na led a asfalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já vím a gratuluju. Ať to je zdraví a po tátovi. díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Já sehnal novinku od KUMHO za super 1800,-kč v 17" No ja mel starsi vzor kumho za 1500,- v 17" na suchu dost dobry, ale na mokru je to tragedie, brzo opousti stopu.. Jinak prezouvat ted je absolutni nesmysl.. kdyz hlasej od strednih poloh snih... Editováno: 8. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 já také tak konec března nebo konec dubna ještě nevím a volím http://www.rajpneu.cz/pneumatika-051100012...RGY-E3A-91H.php Cena / vykon nepomerne nevyhodna.. i prodejci jsou levnejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zatial ešte origo z výroby Dunlop Sport O1 225/50 R 17 a kedy prezávať ? V Zuberci pod Roháčmi predpokladám po Veľkej noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No já myslim, že nejlepší čas na přezouvání v nížinách je od konce března do první poloviny dubna. Teď je ještě brzo. Rána sou ještě chladný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Teď jezdím třetí sezónu zimní Contíky a vzorek nula-nula-nic, takže je tam nechám do mrtě a pak teprv půjdou letňáky. Ty budou jezdit druhý léto a když se přehodí přední-zadní, tak snad ještě letos vydrží. Jsou to Pirelky PZero Nero - spokojenost maximální, poměrně dost měkká guma, takže rychle ubejvá, ale drží neskutečně a jsou celkem tichý. Předtím jsem měl Bridgestone Potenza a byly tvrdší, ale hlavně hlučnější. Nicméně taky v pohodě. Jinak osobně jsem proti jakýmukoliv nařizování zimních pneu v závislosti na datumu - to je největší absurdita, stav vozovek se přeci neřídí podle kalendáře. Jako ideální vidím rakouskej systém - povinnost zimních kol, pokud je vozovka pokrytá sněhem či ledem - je to jednoznačný a hlavně reflektující reálnou situaci. Dokonce ani u té teploty (7°C) bych si nebyl tak jistej, protože sice je to bod, kde získává zimní směs oproti letní výhodu, ale zase pokud je zimní pneumatika užší než letní, což nezřídka je, tak ve výsledku to může být přinejmenším nastejno (pokud samozřejmě uvažujeme suchou vozovku). Co se týče těch Barumek, tak jsem slyšel, že nejsou špatný v menších rozměrech, naopak velký balóny prej moc neumí, ale je to spíš takový JPPčko V každým případě to asi nebude žádnej zázrak, přecijenom i cenově se řadí spíše k tomu levnějšímu na trhu, což bude předpokládám i jejich zaměření v rámci koncernu. Tím nechci říct, že musí být špatný, jen se hledí více na poměr cena/výkon, tak nějak to tuším většinou vyznívá i z různých ADAC testů, kde bývají na konci těch "kvalitních". Rozhodně lepší než číňani z Hypernovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Teď jezdím třetí sezónu zimní Contíky a vzorek nula-nula-nic, takže je tam nechám do mrtě a pak teprv půjdou letňáky. Ty budou jezdit druhý léto a když se přehodí přední-zadní, tak snad ještě letos vydrží. Jsou to Pirelky PZero Nero - spokojenost maximální, poměrně dost měkká guma, takže rychle ubejvá, ale drží neskutečně a jsou celkem tichý. Předtím jsem měl Bridgestone Potenza a byly tvrdší, ale hlavně hlučnější. Nicméně taky v pohodě.Jinak osobně jsem proti jakýmukoliv nařizování zimních pneu v závislosti na datumu - to je největší absurdita, stav vozovek se přeci neřídí podle kalendáře. Jako ideální vidím rakouskej systém - povinnost zimních kol, pokud je vozovka pokrytá sněhem či ledem - je to jednoznačný a hlavně reflektující reálnou situaci. Dokonce ani u té teploty (7°C) bych si nebyl tak jistej, protože sice je to bod, kde získává zimní směs oproti letní výhodu, ale zase pokud je zimní pneumatika užší než letní, což nezřídka je, tak ve výsledku to může být přinejmenším nastejno (pokud samozřejmě uvažujeme suchou vozovku). Co se týče těch Barumek, tak jsem slyšel, že nejsou špatný v menších rozměrech, naopak velký balóny prej moc neumí, ale je to spíš takový JPPčko V každým případě to asi nebude žádnej zázrak, přecijenom i cenově se řadí spíše k tomu levnějšímu na trhu, což bude předpokládám i jejich zaměření v rámci koncernu. Tím nechci říct, že musí být špatný, jen se hledí více na poměr cena/výkon, tak nějak to tuším většinou vyznívá i z různých ADAC testů, kde bývají na konci těch "kvalitních". Rozhodně lepší než číňani z Hypernovy Tak chlapi. Myslím,že je to to nej co jsem tady o přezouvání a gumách slyšel. Skaja na jedničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Skaja: Barum je v koncernu Continental něco jako Seat ve VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ja mam zalusk na tyhle, cetl jsem ze v testu dopadly nejlepe, nemate s nema nekdo zkusenosti? PIRELLI P6 91H 205/60 R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ja mam zalusk na tyhle, cetl jsem ze v testu dopadly nejlepe, nemate s nema nekdo zkusenosti?PIRELLI P6 91H 205/60 R15 Já slyšel,že jsou pirellky měkké a brzo se ojedou. Tak nevím. To je asi na větší diskuz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 měkky jsou, rychle se sjížděj, ale zato dobře drží stopu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já slyšel,že jsou pirellky měkké a brzo se ojedou. Tak nevím. To je asi na větší diskuz. Nevim no to se rika i o dunlopech...Ale zase pokud vydrzi aspon 25tis tak se da, jezdim slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ja jedu v sobotu pro novy disky, borec rikal ze k nim ma mi dve gumy jete jednu sezonu ze zadni napravy jsou to Continetaly ContiSport2, nejake nazory? Pocitam ze kdyz budou mit dobrej vzorek do 6mm tak je asi vezmu a koupim k nim novy asi na predek. Rozmer 225/40R18. Kolik je vyska dezenu nove gumy COntiSport2 nekdo napad kde to zjistim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ja jedu v sobotu pro novy disky, borec rikal ze k nim ma mi dve gumy jete jednu sezonu ze zadni napravy jsou to Continetaly ContiSport2, nejake nazory? Pocitam ze kdyz budou mit dobrej vzorek do 6mm tak je asi vezmu a koupim k nim novy asi na predek. Rozmer 225/40R18. Kolik je vyska dezenu nove gumy COntiSport2 nekdo napad kde to zjistim ? výška nové gumy by měla bejt 8 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Nevim no to se rika i o dunlopech...Ale zase pokud vydrzi aspon 25tis tak se da, jezdim slusne To je pravda. Ono se to říká skoro o všech, proto je to věc názorů a vyzkoušení. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 měkky jsou, rychle se sjížděj, ale zato dobře drží stopu! Nevím Dakie. Ještě jsem je neměl, ale třeba je taky zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jirka3 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ol@f: CSC2, resp řada CSC je prima, tichý a sedí, ale zase, rychleji mizí. Mám je na 2. autě 3. sadu (první auto 1x 225/50R16 CSC, 1x 205/55R16 CSC2 a teď zase 205/55R16 CSC2 na 2. autě) a spokojenost. Jinak někdo tu zmiňoval Nokiany, ty jsou podle mě strašně nedoceněný, jak letní, tak hlavně zimní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.