Zdenal C. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) To je vyzva ! Akorat neslo by zalozit server, nebo to odehrat na nonsteamu, kde se pripojim i se steamem, protoze z herny bych mohl hrat jedine ze steamu a nevim jestli se najde dobra duse, co by me doma strpela s PCckem navic. Editováno: 18. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 chlapi ja bych si taky dal rict hraju teda CSS ale 1.6ku tam nekde mam COD4 bysme mohli v budoucnu, Zdenal.C kdyztak to probereme dneska v hospode. Ale primlouval bych se o to aby ten server bezel treba celej vykend pred abych mohl zjistis jestli se tam s tou 1.6kou pripojim pripadne doladil patche a odlisnosti oproti CSS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jasne, proberem, ale stejne se priklanim, k serveru nonsteam, ktery by podporoval (pustil) steam, nevim jak je to s tema protokolama, co se tu nekdo ohanel 47-48, ale kazdopadne to funguje, uz se mi podarilo pripojit ze steamu na nonsteam server, a navic vyhoda steamu je ta (ovsem musite mit account na 1.6), ze nainstalujete, automaticky si steam stahne pozadovane updates a pak uz jenom "join and play to server". Zase ohledne NS se stahne jedna z poslednich cs1.6full4-7-9 ... verzi a na to posledni patch a fungujete. Jediny problem je v tom (alespon v mem pripade), ze bych hral z herny a tam NS neni a ani ho tam nebudu moct stahnout natoz nainstalovat ... ikdyz premyslim, ze vsechno jde kdyz se chce ... Takze tohle by bylo fajn vyresit ze strany admina toho serveru. P.S. jeste by se mohl vyjadrit nejaky admin k te vyzve co padla ze strany Opel fora, me se to jako motivace libi alespon to neskonci u pouheho chaotickeho pobihani a lekhomyslneho pristupu ke hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zjistim to Radime ... kazdopadne, kdyby to neslo tak to komplikovat nebudem kvuli me (asi jedinemu), a ja bych se bud pokusil v herne nainstalovat NS a nebo bych proste nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj škodováci,někteří web www.astra-g.cz už znáte a mám na Vás dotaz.Našlo by se Vás tady 7,kteřé by "reprezentovali" toto forum v Counter Strike proti našemu foru?Server zajistíme...hrajeme klasické mapy.Co na to říkáte? Info z našich her tady http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=11632 .Napište to prosím do tohoto topicu,rád se na škoda foru zastavím párkrát za den Když už tu máme Astru G, mám jeden nepočítačový dotaz: Existuje do géčkové Atsry origo loketka dopředu nebo jsou jen různé uni díly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Vyhledávač mi hodil odkaz na forum AstraG a Zafira, dokonce na téma o loketce, ale byly tam samé neorigo Když jsi na mě vzpomeneš, hoď mi odkaz. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dovolim si dat odkaz primo na loketku - http://www.astra-g.cz/view.php?cisloclanku=2007030024 Sam ji mam a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 chlapi, chtelo by to upresnit cas, jelikoz nekteri chodi do prace, tak at treba neblokuji misto...viz. Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dovolim si dat odkaz primo na loketku - http://www.astra-g.cz/view.php?cisloclanku=2007030024Sam ji mam a super Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 A hravate i nekdy jindy..? bylo by mozne si zahrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Cca jsem uz 4 takze jeste nekoho sehnat a v tu nedeli muzem zahrat, akorat nevim proc by se nemohlo hrat klasika 5v5 to bohate staci, 7v7 je na ty mapy preci jenom uz hodne "public style" a to neni ono BTW : mohl by jsem nekdo z Oplu, kdo spravuje ten NS server i IPcko na vyzkouseni. Navic nezkouseli ste nahrat patch s protokolem 48 ? Tam by s pripojenim ze steam accountu nemel byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Když bude čas, klíďo se přidám... kdysi jsem velice aktivně hrával....ale teď už asi minimálně rok ne, se budu muset zase rozstřílet na uvolnění dobrý jinak v kompu mám origo STEAMa a ten by mi vyhovoval nejvíc, kdyby nebyl problém s připojením na nonsteam. Pakliže bude problém, opatřím si klíďo nonsteama, přestože ho nemám tak rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 V tom pripade by nas Skodovaku bylo 5 a to je znacka ideal. V tydnu by to chtelo se domluvit radneji. Pokud vas je 15x neni problem se po mape prostridat BTW : me nedela problem steam ci NS, ale v herne tezko nainstaluju NS, kazdopadne se mozna usidlim u Burika, takze problem s NS bude vyresen Napiste seznam lidi ze Skodovky : Zdenal C. Burek Ol@f dastax ? ? Prihodte sem dalsi jmena aka update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 mam v planu dneska kolem 19:00 zkusit se pripojit na tes server, pripadne hodit nejakej ten patch na tu 1.6ku. Bylo by fajn kdyby byl nekdo zde na foru pro pripadnou pomoc pri reseni problemu. Taky bych si rad zastrilel pak ze jo, znam jen CSS a chtelo by to poznat rozdily. hawk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rozdily jsou markantni CSS je shit a CS je THE BEST ... sosni si to co maji v odkazech z Oplu, jedno je full version instalacka a jedno je posledni patch, nic vic nepotrebujes pak jenom do konzole zadas stejne jako u CSS "connect 111.222.333.444:27015;password heslo" a hrajes, pokud bys mel s tim problem zavolej mi, poslu ti SZ s cislem. Kazdopadne pak nekdo updatnete seznam hracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja se hlasim pouze jako zalozni bo muj nazor na cs vs css je opacny a jeste tu 1.6 nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To bylo mysleno "vtipne" samozrejme obe hry maji svoje kouzlo, a v podstate ten kdo je dobry v CSS muze byt dobry i v CS a naopak, v zakladni pointe jsou to totozne hry preci beham, a strilim panacky nic vic nic min + omacka dokola ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já jsem kdysi aktivně hrával CoD (1,2), tak kdyby se někdy tohle hrálo, tak bych si to snad i znova instnul . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 sakra jsem na to zapomel jak na smrt, jsem pustil clone 500GB disku a pojede to jeste 85 minut jak dlouho pojede ten server ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 za 34 minut konec klonovaniiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.