Přejít na obsah

Zapis noveho rozmeru pneu do TP


mytrix

Doporučené příspěvky

burek - půjč si od někoho kola která zapsat jdou i typovým listem a dalšími doklady,zajeď je nechat zkouknout na STK a potom zapsat na OÚ.Do žádost o změnu napiš jenom rozměry bez názvu kola.Pokud budeš mít štěstí,zapíšou ti jenom rozměr ráfků a gum a máš vystaráno.Pokud zapíšou i přesný typ,budeš mít alespoň rozměr.

Já jsem zapisoval už dva rozměry a jednou mi to napsali bez bližšího označení,pouze 8x18 ET 32,tak si můžu dát ráfek jakej chci. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to celkem jednoduché, absolvoval jsem to vloni. U prodejce jsem dostal orazítkovaný typový list a ještě nějaké schválení, kde jsou uvedený alternativní možnosti pneumatik. S tímto a autem jsem zajel na STK, kde to technik prohlédl a za poplatek tuším 150,- Kč vystavil potvrzení, že to odpovídá typovému listu. Dále následovala návštěva úřadu, kde za 50,- Kč provedel zápis alu kol do velkého TP včetně alternativních pneumatik. Celé jsem to zvládnul v klídku za dopoledne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 13 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...