Přejít na obsah

servis DX navigace do OI


Doporučené příspěvky

Mám dotaz, jelikož se nesustále přesvědčuji o neschopnosti servisáků i prodejců v originálních servisech Škoda, potřabuji se zeptat, opravuje někdo originální navigace Škoda DX do Octavií I? Nebo respektive jinak je někdo kdo dodává na ně náhradní díly? Potřeboval bych poze ty postraní otočné voliče. Vyměním si je tam už sám, je to víc než primitivní, ale sehnat je. Kdybyste věděli kde a kod, tak mi dejte vědět. Díky. Dál bych se chtěl zeptat, čím to je že v reproduktorech je u této navigace slyšet jakési pištění, které se stupňuje s přidáváním plynu. Lze to nějak odstínit, nebo se s tím vypořádat??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není DX náhodou Blaupunkt? Pokud ano, tak zkus Servis Blaupunkt Petr Šilha, Domažlická 1683, Říčany u Prahy, tel. 323603190, 606594668. Jinak pro ty co Blaupunkty mají, opravovali mi jak radio, tak CD přehravač, spokojenost...

Konecne rozumna odpoved. U kutilskeho naroda slovo neexistuje neznam. Je to Blaupunkt prave jsem uz ze zoufalosti premyslel o tom jestli se neobratim na dovozce Blaupunktu. Zkusim to diky.

A propos co to odstineni od nevyzadaneho pisteni v reproduktiorech mate s tim nekdo zkusenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...