Publikováno Květen 10, 200916 r Povedlo se mi to tam zamontovat, postupně odstranit většinu chyb a jede perfektně. Navi je kdykoli k dispozici, na HDD jsem nakopíroval celej audioarchív z PC, ovládání je velmi pohodlný. Jediný, co nejde, tak nastavení času, který si (údajně) přebírá z ŘJ. Nepřebírá. a zároveň zmizela položka Nastavení času v menu. Takže řešení - o půlnoci odpojit a zapojit baterku, čas se zresetuje na 00:00 a už to frčí.
Květen 11, 200916 r Autor nejak to moc trci von, nie? Upřímně, cartnanko, a tobě netrčí, když večer kočenku pohladíš? Na to, že to auto chci v zimě prodávat, tak je to dost dobrý.
Květen 11, 200916 r Dost dobrý????jen tak strčena navi je dost dobrý? Když tak se rozepiš,jak máš vyřešený převodník,aby perfektně makala,odpočítavala trasu a přepočítavala při špatném odbočení atd.
Květen 13, 200916 r nejde o to jestli je to bastl nebo né.Jde o to,jestli to dovedl po el.stránce k dokonalosti,což jsem na 99% přesvědčen že né.Podlě mě strčil jen RNS do díry,nic víc.
Květen 13, 200916 r a jestli to rozchodil s maxíkem tak jak má být a další vychytávka by byla, kdyby to rozchodil s maxíkem z Roomstera a šlapalo mu to s podvolantovým ovladačem z roomstera včetně bluetooth
Srpen 4, 200916 r Dost dobrý????jen tak strčena navi je dost dobrý?Když tak se rozepiš,jak máš vyřešený převodník,aby perfektně makala,odpočítavala trasu a přepočítavala při špatném odbočení atd. Přepočet trasy při špatném odbočení? To je snad funkce navigačního software a né nějakého elektrického zapojení. Jediné co k tomu může připojit je GPS anténa. Přepočet trasy si snad dělá každá navi sama. Takže co to tady zase Cosby pouštíš za chytrosti? Upraveno Srpen 4, 200916 r od Pegas
Srpen 4, 200916 r pegas ty jsi ale chytrák že... už je to tady několikrát popsáno k čemu sloučá 1.6-2.0 Can převodník...... nejdřív čti a pak piš hlouposti... proč myslíš, že je navi připojená k abs - po canu....
Listopad 10, 200915 r je vidět jak dalece je s tím Pegas obeznámen Cosby souhlasim s tebou ze nekteri si mysli ze vedi vse a pritom nevi nic jak funguji origo navigace a jejich zapojeni k cemu slouzi aby fungovali tak jak maji.GPS antena tomu aby spravne fungovala nestaci.
Listopad 13, 200915 r No to je teda hodne bastl Hlavne to vystrceni uplne vybizi k tomu, aby ti to nekdo slohl a vubec by me zajimalo, zda v teto dobe tu navi jeste mas ) v brne nevydrzela kamosovi navi do fabie ani mesic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.