Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak včera jsem jel ze Stare Boleslavi na Prahu(jestli jsem dobře videl tak to byl Pražsky okruh)a všichni jeli jaxi pomalu,ja jel 100.a pak přišlo zdešení když jsem si tam všiml cedule konec useku meřeni kamerovym systemem a 3 nebo 4 kamery na sloupu..tak se chci zeptat Pražaku jaka je tam povolena rychlost?????se mi zda že jsem si všiml u cedule přeškrtnute šedesatky..to bych byl v řiti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Je tam 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a sakra..a jde to jeste napsat na osobu blizkou??nebo uz je to zrusene??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Klidek, to jeste neznamena, ze ti neco poslou, to bys mel celkem smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Pokud jsi na ty fotce jasne videt a ridil si svoje auto, tak se z toho nevykroutis jel jsem tudy zase minuly tyden a vsichni tam na tu 60 brzdi, takze ty kamery nejspis fungujou. Mne asi zmerili pri vyjezdu z Tabora na Sezimak, za kruhacem je tam hned cedule dalsiho mesta, pritom tam nic neni, no a ja jel asi 70, si nevyberes Editováno: 17. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 treba tam nepujdu videt pač uplne cerne okna,teda krom čelniho..nejhorši ze mam M na znacce tak to se budou Pražští uřednici činit,to budou rychlí.a řidil jsem sve auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jenze oni foti jedine na predni okno uvidis, treba foti, ale neodesilaji to na centralu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 mam malou utechu že za mnou to hrnula nejaka slečna v lagune a za ni jeste nejakaj motorkař a těm jsem jeste uhybal ,tak ti jeli ještě rychleji než ja..tak aspon jsem tam neletel jen ja tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To tě taky mohlo napadnout, že v tom bude asi nějakej háček. V Praze se většinou neloudaj. Když nevíš, tak je nejlepší jet s davem, když potom všichni jedou rychleji, tak všechny pokutovat nebudou. Hlavně ať ti to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 take jsem si to pak řikal že me to mohlo napadnout,když jedou všichni tak pomalu..ale vtu chvili me to vubec nenapadlo pac jsem spechal domu..pak me ješte napada že v tom měřenem useku stal porouchanej kamion v pravem pruhu tak se to tam trosku zbrdilo tak na 20 km/h tak to by me mohlo trosku zacranit,ale fatk nevim..vubec jsem si nevšiml kde to zacina ten měřenej usek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dělám to jak píše mambo, po Praze jezdím tak rychle jako ostatní. Ono je to teda dobrý i z hlediska plynulosti. A pak taky, i kdyby jeli všici moc rychle, tak stejně všechny pokutovat nebudou, respektive maximálně ty co budou vyčuhovat rychlostně směrem nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 take jsem si to pak řikal že me to mohlo napadnout,když jedou všichni tak pomalu..ale vtu chvili me to vubec nenapadlo pac jsem spechal domu..pak me ješte napada že v tom měřenem useku stal porouchanej kamion v pravem pruhu tak se to tam trosku zbrdilo tak na 20 km/h tak to by me mohlo trosku zacranit,ale fatk nevim..vubec jsem si nevšiml kde to zacina ten měřenej usek. tuším kousek za nadjezdem začátek a u betomových svodidel konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak stalo se už...hlavne at mi tam nenameři tu pruměrnou 100km/h to by bylo v prdeli..konec meřeni si vybavuji přesně ale zacatek vubec netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Navíc je ještě blbý to, že jsi si všiml tý cedule s koncem měřenýho úseku, když to člověk neví, že něco potento, tak má alespoň klid a většinou z toho nic neni. Teď ti to akorát bude vrtat v hlavě. Tak snad budeš mít štěstí a nic nebude. Držim palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 přesnš tak kdybych si toho nevšiml tak mě to vubec nežere,ale vím to tak nad tím pořad přemyšlim co bude,co nebude a takove blbosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dej potom vědět, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dam...ale buh ví kdy to bude...v Prostějove me blejsknul ten pevnej radar a poslali me fotky az za 5 mesicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kde to presne je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) U těhle úsekových radarů dělají pak výcuc těch nejrychlejších za to dané zjišťované období a to procentuelně, takže se může stát, že ti nic nepošlou, tedy v případě, že tě předběhli ti rychlejší. Naopak se ti jindy může stát, že všichni pojednou tak jak přikazuje značka, ale ti pojedeš jen o něco rychleji a spadneš do těch rychíků. Takže, těžko říci. Editováno: 18. Květen 2009, autor: Willis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak si hlavně dávej bacha i v druhým směru (od Barranďáku na Boleslav). tam jsou dokonce dva měřený úseky za sebou a ty mrchy nejen že měřej každej zvlášť, ale ještě pro jistotu i rychlost mezi nima... tak bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vy mate na mysli primo uz v Praze ten mezi Sterboholama a Zahradnim mestem - to zuzeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak si hlavně dávej bacha i v druhým směru (od Barranďáku na Boleslav). tam jsou dokonce dva měřený úseky za sebou a ty mrchy nejen že měřej každej zvlášť, ale ještě pro jistotu i rychlost mezi nima... tak bacha To bych ti vzhledem k umístění značení dovolil oponovat, když je značka konec úsekového měření tak nemůžou měřit mezi nima a i technicky a programově je to zásah, ale šlo by to s trochou snahy a hlavně ty značky, to by právně nebylo recht, jo můžou se ti šikulove WIFI napíchnout na ty radary, taky jak to občas dělaj a kasírovat bez značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Willis: http://kamery.praha.eu/resources/data/31-plan.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak si hlavně dávej bacha i v druhým směru (od Barranďáku na Boleslav). tam jsou dokonce dva měřený úseky za sebou a ty mrchy nejen že měřej každej zvlášť, ale ještě pro jistotu i rychlost mezi nima... tak bacha já si myslím, že je to blbost, aby měřily mezi sebou, jak píše Willis musely by to mít označený značkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vy mate na mysli primo uz v Praze ten mezi Sterboholama a Zahradnim mestem - to zuzeni? jestli je to ono, tak tam je 60 a začíná meřenej úsek kousak za benzínkou OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.