bagounek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj, mám problém se svými stěrači. Čas od času mi samy setřou (na sucho, neprší). Dělají to opravdu velmi náhodně (teplo, zima, sucho, mokro). Už jsem nechal vyměnit páčku pod volantem ale stále se to objevuje. Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být? Díky za každý názor. Mám najeto 111 000. a zacalo to zhruba pri 108 000. Motor 1.4. mpi 44 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 (editace) Absolutně mimo možnost pomoci,ale třeba se to ještě někomu stane. Jednou u FI se mi sám od sebe spustil zadní stěrač a nereagoval na nic,musel jsem zastavit a vypnout klíček,pak to už bylo OK.Zrovna jsem byl poblíž servisu,tam mi však moc nepomohli-musel bych přijet zrovna když to bude blbnout,jinak prý na diagnostice nepřečtou závadu a jen to napojení je prý asi za pětset káčé.. Mohlo by to být třeba vlhkostí někde v kabeláži-taky se to "krásně" hledá. Editováno: 15. Prosinec 2010, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall-cz Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Teď se mi vyskytl stejnej problém, ale jen u zadního stěrače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Překpokládám někde nějaka vlhkost v konektoru nebo z oxidovaný konektor,pak dojde přeskočení napětí na spínací drát a je to...Zkusit proměřit ( prozvonit ) dráty mezi sebou co vedou k stěrači a pak prozvonit proti kostře jěště..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall-cz Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Tak to byl zrezlý konektor vlevo za tapcem. Poznal jsem to tak, že když sem do toho konektoru rochnul, tak mi problikávalo světlo na osvětlení kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.