Říjen 22, 200717 r A navíc mi přestaly i varovný, takže to bude asi přerušovač. Tak jsem vyndal přerušovač, vystříkal kontaktolem a asi 10 min šly varovný a potom opět nic. Tak to asi bude úplně v riti. Není ještě nějaký způsob, jak mu domluvit?
Listopad 13, 200717 r Pánové, prosím o radu - nepodařilo se mi to tu najít. Sporadicky se mi stává, že když začnu na křižovatce blikat směrovkama, tak interval blikání přestane být pravidelný, někdy je delší a pak zas najednou několikrát po sobě kratší. Je to slyšet i na relé, které jakoby zadrhne a pak naopak sepne několikrát rychle po sobě. Stává se to jen občas a klidně hned na další křižovatce to je zase v pořádku... Vadí mi to především proto, že někdy je ten interval tak dlouhej, že by si někdo nemusel všimnout že blikám, což může být docela krtický. Dělá to jak do prava tak do leva i na výstražný blinkry.
Listopad 14, 200717 r Pod tlacitkem vystraznych blinkru je prerusovac. Asi si zada vymenu. Pozor, jestli mas tazny, je jiny nez normal. Upraveno Listopad 14, 200717 r od oct
Listopad 14, 200717 r Pod tlacitkem vystraznych blinkru je prerusovac. Asi si zada vymenu. Pozor, jestli mas tazny, je jiny nez normal. Myslíš tím tažný zařízení? (pak je přerušovač jinej než když tažný zařízení nemám?) Jde ten přerušovač pod tlačítkem výstražných blinkrů vyndat bez demontáže palubní desky?
Listopad 15, 200717 r Cele rele jde vytahnout bez demontaze desky. Rozdil bude v zatizitelnosti kontaktu proudem, setrit se musi. Ale na to Ti zde odpovi urcite nekdo fundovanejsi, mozna i s cisly dilu.
Prosinec 25, 200717 r Když zapnu blinkr na pravou i levou stranu blikne jednou, dvakrát a přestane blikat i cvakat. Mam OCT1 TDi 81kw r.v.2000 a vůbec netuším, kde se nachzází nějaký přerušovač nebo čím to vůbec může být.
Prosinec 25, 200717 r Tipuji ji to na ten přerušovač, na Okávkách odchází docela pravidelně. Je umístěnej za tlačítkem varovných blinkrů. Vytáhnout ty výdechy a tím se vytáhne i přerušovač. Myslím, že jde taky vyndat i bez demontáže ofuků, ale to nevím jak.
Prosinec 25, 200717 r Stačí vydělat ten varovný trojúhelník uprostřed palubky, podním je to co hledáš. Najdi si to ve fóru, už je to tady opravdu mockrát i s návodem na demontáž.
Leden 30, 200817 r Zdravím všechny, mám problém na své Octávce I, r.v.02 s tím, že když dám směrovku (jedno na jakou stranu) tak mi bliká chvílema hrozně trhaně, a když je zaplá delší dobu tak se mi také stáva (jen občas) že se blikání zcela zastaví. Po návratu páčky směrovek do pozice "O" a znovu zapnutí blikače do směru jízdy tak zas naskočí, ale zas trhaně. Nevíte někdo čím by to mohlo bejt. Díky
Leden 30, 200817 r Může to být páčka nebo přerušovač. Já bych to viděl na ten přerušovač, který je umístěnej za tlačítkem varovných blinkrů. Je to docela časté u oktávek.
Leden 30, 200817 r zkusil bych tu páčku vystříkat kontaktolem... mě to pomohlo... od té doby klid... už to bude rok...
Březen 9, 200817 r Ahojte dneska jsem zjistil, ze se mi sekaji varovne blinkry. Chvili bilkaji, a pak se seknou s zapnute poloze. Nevite cim by to mohlo byt??? Jo a je to 1,9 TDI r.v.99 Diky
Duben 13, 200817 r Cau mam problém s blinkrama...mam octavii asi měsíc je to rv2001 a ted mi zacly zlobit...treba když ho pustim tak jednou blinkne a nic a po chvilce zase zacne blikat...nevíte cim by to mohlo být??dikec
Duben 13, 200817 r trošku hledat http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...hlite=%2Bblinkr nejspíše se jedná o vadný přerušovač blikaču (tlačítko varovných blikačů) nebo páčkou (v případě že jen cvaká ale neblika)
Duben 13, 200817 r dikec jjj sry príste už se budu koukat jestli tady je nejaké takovéhle téma:) takže by mi melo stacit koupit http://aukro.cz/item344033943_spinac_varov...mr01.html#photo ??dikec
Květen 30, 200817 r Zdravím, napřed se omlouvám za to, že už nse to tu možná probíralo, ale já opravdu momentálně nemám moc času. Blikry jednou blikají, podruhé zablikají jenom 2x a potom nic. To je většinou. Můžete poradit s eventuelní opravou nebo výměnou. Dík
Květen 31, 200817 r Buď je to páčka dá se prostříknout wd - 40 nebo vadnej přerušovač. Zapni výstražný 4 a pokud jdou tak je to páčka. Výměna je sundání bágu s volanten a pár plastů. Přerušovač je za tlačítkem výstražných je to komplet.
Červen 1, 200817 r Buď je to páčka dá se prostříknout wd - 40 nebo vadnej přerušovač. Zapni výstražný 4 a pokud jdou tak je to páčka. Výměna je sundání bágu s volanten a pár plastů. Přerušovač je za tlačítkem výstražných je to komplet. Když zapnu výstražný, tak to dělaj taky. Někdy jdou, někdy třeba jenom 5x a nic. Zkusím prostříknout tu páčku.
Červen 1, 200817 r Když zapnu výstražný, tak to dělaj taky. Někdy jdou, někdy třeba jenom 5x a nic. Zkusím prostříknout tu páčku. Me to delalo taky uplne stejne vyresil to novy prerusovac na vrakacu cca 200kc
Červen 2, 200817 r Zdravím, napřed se omlouvám za to, že už nse to tu možná probíralo, ale já opravdu momentálně nemám moc času.Blikry jednou blikají, podruhé zablikají jenom 2x a potom nic. To je většinou. Můžete poradit s eventuelní opravou nebo výměnou. Dík No podla priznakov sa Ti lepi rele v prerusovaci, skus ako prvy vymenit ten. Packa skor sposobuje pocvakavanie ked nemas zapnute smerovky.
Červen 6, 200817 r Je to přerušovač, taky jsem to měl. Cca dva týdny to blikalo, čím dál hůř, pak už to neblikalo vůbec až do doby, kdy jsem vyměnil přerušovač za nový.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.