Přejít na obsah

1.4 44 kw vs 1.4 50 kw

Čočkyn

Doporučené příspěvky

Zdravím, chci su kupovat F1 1.4 MPi ale mám takové dylema, zajímalo by mě jestli je razantí rozdíl mezi těmito motory, původně jsem chtěl jen 50kw verzi ale jak tak koukám po bazarech tak nacházím i 44kw verze v mnohem lepších výbavách, jiný stav vozidla mnohem lepší atd.. ale bojím se toho aby ta 44kw nebyla moc lenivá, tady na forku se řeší 1.2 HTP a 1.4 16 V ale o MPI zádná zmínka, tak pokuď by jste mi mohli napsat své zkušenosti jaké stěmito motory máte :) já se raději 10x zeptám než abych pak koupil blbě :) díky za odpovědi. Jinak bude to moje první auto co si koupím. Teď jezdím autem rodičů. 1.3 40 kw feldou po rovině to celkem jede a na plnou najedou i 700km ale do kopců je to slabší mno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pozri ak chces vykon tak si nekupuj ani 50 kW...ako to je take cele popisovat, my mame 50 kW a kamarat mal 44 kW a mne sa zdalo ze mu ide lepsie lebo tomu viac vytacal... ako ak sa tu da hovorit o nejakom vykonovom rozdiele tak urcite je ale nemyslim ze je tak citelny...mne osobne ksor zalezi na vybave a celkovom stave ako cisto na vykone...s nasa potreba niormlana noha primer 6,5 litra na 100 km kombinovana, ked setris urobis aj na 5 ale to ides ako slimak a lahulinka nha na plyne...a pretekat sa tym neda to je fakt...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravim ja mam taky 44kW do nedavna spokojenost, ale od minulyho tejdne jsem udelal par uprav.

A rozdil mezi 44 a 50 je v softu rj motoru, 44 ma mensi prumer saciho potrubi a vyfuku, 50 ma ostrejsi vacku.

Kdyz to udelas jako ja tak budes spokojenej kup 44 pojezdi a sezen sani z 50 vymen ho a pak bez hned do chipu ja sel do Cimbu a je to poznat jak na spotrebe, sla krapek dolu, tak na oziveni jizdy

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...