Host Malta Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Zdravím všechny, teď o víkendu jsem si všimnul, když jsem najel do garáže, že mám levou zadní část nepatrně níž než pravou. Zatím jsem to neproměřoval přesně, ale jen tak porovnáním výšky pod zástěrkou (klacíkem) odhaduji rozdíl tak 1-1,5 cm. Myslíte že by to mohlo být tlumičem? Jaká je vlastně záruka na tlumiče? Díky předem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Nemyslím si, že by to bylo tlumičem, ten totiž jen tlumí při pohybu, tento tvůj problém může být třeba způsoben pružinou (vadná, zdeformovaná, unavená), nebo prostě jen stojíš nakřivo?...nekamenuj mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 OloZX6R napsal: Nemyslím si, že by to bylo tlumičem, ten totiž jen tlumí při pohybu, tento tvůj problém může být třeba způsoben pružinou (vadná, zdeformovaná, unavená), nebo prostě jen stojíš nakřivo?...nekamenuj mě s tím souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 a myslíte že by se to dalo zreklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 mno ja bych si zajel nekam, kde je to opravdu rovne, kontrola vodovahou by nebyla od veci a poradne bych si to zmeril a jestli opravdu najdes nejaky rozdil, tak sup do servisu, kdyz mas zaruku, tak neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 no zkusím to, ale už slyším servis, máte tam LPG a tak záruku vám nemůžeme uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Jak píšeš, že máš lpg, nemůže to naklonění být způsobený nádrží na plyn v kufru? Jinak rozložená váha, než bez plynu,,,jestli máš nádrž veprostřed, tak vážně nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 OloZX6R napsal: Jak píšeš, že máš lpg, nemůže to naklonění být způsobený nádrží na plyn v kufru? Jinak rozložená váha, než bez plynu,,,jestli máš nádrž veprostřed, tak vážně nevím... nadrz ma v tej diere, kde byvala rezerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Vzpomeň se jestli jsi v poslední době neslyšel podivný zvuk při jízdě, jakoby výstřel z pistole nebo petrdy. Mě se to na stalo kdysi na sto dvacítce. Prdla pružina (dole) a cleý auto bylo rázem nakřivo, tak o dva až tři centimetry. Zkus se kouknout pod auto, jestli to neí i tvůj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No nádrž mám toroid, takže váha bude rozložena v prostřed, ba naopak mám rezervu na štorc na pravo, takže větší váha je vpravo a nakloněnou mám levou. Na ty pružiny pro jistotu skouknu, dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tlumicem to asi nebude a zaruka by mela zrejme platit,ale na pruziny se zaruka nevztahuje je to spotrebni material a jak pisete,tak pruzina se muze unavit a je na vyhozeni.Zalezi v jakem terenu jezdis atdddd...pak dej vedet cim to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Jak to tedy dopadlo? Byly to pružiny, nebo jsi jen píchl? Zajímalo by mě jak to celé dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Na pružiny jsem se zatím koukl jen když jsem lehl pod auto a nic podezřelého jsem nespatřil. V servise jse s tím zatím nebyl, ale pojedu asi v září na garančku v 60t km tak to tam zkusím probrat. Jinak jsem zatím ani neověřoval na supr rovném povrchu kolik to vlastně dělá. V každém případě dám vědět, nechce se mi tam jet extra jenom s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Koukni se sem -přečti si i komentáře,fabka je (nevim proč) hrozně citlivá na to jestli stojí na sebemenší nerovnosti a pak jde některé kolo "do kolen".Mě se taky stalo,že nešla z jedný strany zvednout heverem a to ze stejného důvodu Popojel sem 2metry a už to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Cau tak asi tejden už pozoruju že mam asi auto na jedne straně výš než je druhá strana. Někdy je to výraznější víc někdy mín.že by se jedna pružina unavila víc než druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Už tu k tomuhle tématu jedno vlákno bylo, řešilo se tam něco podobnýho, může to být unavená pružina, rozložení zatížení auta, tlak v pneu,,,,atd. fábie sama o sobě je hodně náročná na rovninu, když stojí i na malinký nerovnosti, může se to projevit velkou změnou výšek na jednotlivých stranách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 To muzu potvrdit...i kdyz mam auto dost snizeny,tak staci mala nerovnost a je to docela dobre videt,jak je nakloneny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja mam zas jedno kolo vice vpredu, nez druhe, sice neznatelne, ale je to tak. Nicmene auto jede rovne. Tvuj problem je mozna zpusoben stale se mnozicim poctem kruhovych objezdu. Auto je neustale cyklicky namahano odstredivou silou na pravou stranu. A PROTO ZAKLADAM HNUTI ZA OPACNY SMEJ JIZDY NA KRUHOVYCH OBJEZDECH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Stretol sa uz niekto s tym, ze ked auto stoji na rovnej ploche, a pozeram nanho zozadu, tak lava strana je trochu nizsie ako prava strana? Takisto to vidno na priestore medzi kolesom a blatnikom, pravu stranu ako by som mal zdvihnutu vyssie zhruba 1,5 - 2 cm. Co to moze sposobovat? Tlmice, pruziny...??? Inak som si minule vsimol, ze to iste ma aj kamos na svojej fabke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 chod si dat skontrolovat tlmice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Nenahavas vytocene kolesa? Vtedy to dost krivo stoji, to som si uz aj ja vsimol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 nie, kolesa mam rovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Asi prasklé a nebo unavené péro.Více zatěžovaná levá str. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Prasknuta neni, teraz som pozeral. Meral som to medzi blatnikom a kolesom, je to presne 1,7 cm rozdiel Editováno: 21. Červen 2009, autor: Standis pozor na citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 přidřený tlumič, pytel cementu v autě, prasklý péro - zpravidla to prdne někde nakraji - třeba i jen půl závitu. Takže na to raději mrkni jaště jdnou, ale nejsem si moc jistý, jestli se to dá poznat, pokud je péro namontovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.