rolbař Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) hezká, hezká Editováno: 3. Květen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Vypadá moc dobře, takhle z těch fotek. Koukám, že to je rok 2000 jeslti se nepletu. Taky by mě zajímala cena? Ale nemusíš to sem zmiňovat jestli nechceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Nepleteš se je to březen 2000 a cena byla 165 000Kč + plná nádrž. A felicii jsem nakonec prodal za 25 000Kč(což na její stav byla hodně slušná cena). No a jinak první požitky z jízdy jsou úplně super, akorát musím koupit letní gumy asi padne volba na Bridgestone Turanza ER30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nepleteš se je to březen 2000 a cena byla 165 000Kč + plná nádrž. A felicii jsem nakonec prodal za 25 000Kč(což na její stav byla hodně slušná cena). No a jinak první požitky z jízdy jsou úplně super, akorát musím koupit letní gumy asi padne volba na Bridgestone Turanza ER30. No ještě, aby ne když přesedneš z feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 No ještě, aby ne když přesedneš z feldy Ja presedl z favorita nevim cim to je ale najezdim ted asi o polovinu vic. Proste me to bavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
longer Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 ahoj všem, mám možnost koupit od známých jejich oktávku 1.8T 20V Laurin&Kement, automat, r.v. 2002. Nalýtáno má kolem 200 000 km. A bylo by to za 130 000 Kč. Vůbec nikde v inzerátech jsem na 1.8T, L&K, automat nenarazil, takže netuším za kolik se dá normálně koupit. Myslíte, že je to dobrá koupě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 ahoj všem, mám možnost koupit od známých jejich oktávku 1.8T 20V Laurin&Kement, automat, r.v. 2002. Nalýtáno má kolem 200 000 km. A bylo by to za 130 000 Kč. Vůbec nikde v inzerátech jsem na 1.8T, L&K, automat nenarazil, takže netuším za kolik se dá normálně koupit. Myslíte, že je to dobrá koupě? Díky S phledem na rok výroby by to byla koupě určitě dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 ahoj všem, mám možnost koupit od známých jejich oktávku 1.8T 20V Laurin&Kement, automat, r.v. 2002. Nalýtáno má kolem 200 000 km. A bylo by to za 130 000 Kč. Vůbec nikde v inzerátech jsem na 1.8T, L&K, automat nenarazil, takže netuším za kolik se dá normálně koupit. Myslíte, že je to dobrá koupě? Díky Krasna cena...i kdybys tam chtel dat 6st prevodovku. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 rek bych ze ta cena je dost dobra pokud neni nejak poskozena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Osobne se me ta cena zda nejaka nizka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 taky se mi ta cena zda nejaka strasne nizka,ale jestli to je od znamych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
longer Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Jojo, je to od známých, kteří mají moc moc peněz, tak jim to je v podstatě jedno za kolik to prodaj Takže myslíte, že dobrý jo? Nemáte tušení, za kolik by se takový auto prodávalo v bazaru? Taky by mě zajímalo, jak je to s tím šestikvaltem jak se tady někdo zmiňoval. Kde můžu najít nějaký bližší info? Googlil jsem, ale nic kloudnýho jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 A nema to nahodou jen 4 kvalty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
longer Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 A nema to nahodou jen 4 kvalty ? Právě že má, ale reagoval jsem na #3 "Krasna cena...i kdybys tam chtel dat 6st prevodovku. H." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak cena je to hedně dobrá,pokud to jsou vážně dobří známí tak radostně do toho :)Jako kdyby to byla nabidka z bazaru tak urcite nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Jojo, je to od známých, kteří mají moc moc peněz, tak jim to je v podstatě jedno za kolik to prodaj Takže myslíte, že dobrý jo? Nemáte tušení, za kolik by se takový auto prodávalo v bazaru? Taky by mě zajímalo, jak je to s tím šestikvaltem jak se tady někdo zmiňoval. Kde můžu najít nějaký bližší info? Googlil jsem, ale nic kloudnýho jsem nenašel. cena je to neuvěřitelně nízká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Cena je opravdu dost nizka, ale castecne je to zpusobeny prave tim automatem a taky tim ze si nekdo mysli, ze 200 tisic km je uz moc kdyz 99% aut v bazarech maji od 100 do 150. Jestli je to opravdu od znamych tak bych do toho sel. Jo a cenu v bazaru za stejny auto bych videl tak 170 - 200 ale to jen hadam nedavno jsem taky schanel podobne auto, sehnal jsem zde na foru ale cenovka byla uplne jinde.(stejny motor stejny rok maual prevodovka a mene najeto snad) Editováno: 19. Květen 2008, autor: o2r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jjjjj cena je super,200 000km neni vubec moc,jeste hodne politas!A jeste k tomu je to L&K,dalsi plus!Ale osobne bych auto do rodiny neprodaval,potom se neco po.... a s tou reklamaci je to trosku tezke!A proc jste mi to nerekli atd. Radsi to prodam,at o to auto uz nevidim a mam i reklamace co se posere za rok,uplne na haku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 pokud je to důvěryhodný zdroj, ber to...dej do toho LPG a jedem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Určitě kup a dej vědět jak jsi dopadl. Ale ta cena je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Cena suprová Původ vozu suprovej Motor suprovej Automatická převodovka taky super tak to ber! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Tchýně má 1.8 20v v automatu, spotřeba 9,8 a jede to jako šnek!!!!!!!! osobně bych nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Tchýně má 1.8 20v v automatu, spotřeba 9,8 a jede to jako šnek!!!!!!!!osobně bych nebral 1.8 20V a 20V turbo je sakra rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
longer Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Cena je opravdu dost nizka, ale castecne je to zpusobeny prave tim automatem a taky tim ze si nekdo mysli, ze 200 tisic km je uz moc kdyz 99% aut v bazarech maji od 100 do 150. Jestli je to opravdu od znamych tak bych do toho sel. Jo a cenu v bazaru za stejny auto bych videl tak 170 - 200 ale to jen hadam nedavno jsem taky schanel podobne auto, sehnal jsem zde na foru ale cenovka byla uplne jinde.(stejny motor stejny rok maual prevodovka a mene najeto snad) jj těch 200 000 km se nebojím, protože když bych si v bazaru koupil něco se 130t km, tak to stejně těch 200t bude mít, možná i víc. Trochu mě štve ten automat, radši bych manuál, ale zase ta cena je hodně lákavá Tchýně má 1.8 20v v automatu, spotřeba 9,8 a jede to jako šnek!!!!!!!!osobně bych nebral Tak tohle jako šnek rozhodně nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 jj těch 200 000 km se nebojím, protože když bych si v bazaru koupil něco se 130t km, tak to stejně těch 200t bude mít, možná i víc. Trochu mě štve ten automat, radši bych manuál, ale zase ta cena je hodně lákavá Teho automatu bych se zase tak nebal.A ber to tak ze podobnou Octu hned tak nepotkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.