Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hezká, hezká

Upraveno od rolbar

Vypadá moc dobře, takhle z těch fotek. Koukám, že to je rok 2000 jeslti se nepletu. Taky by mě zajímala cena? Ale nemusíš to sem zmiňovat jestli nechceš.

Nepleteš se je to březen 2000 a cena byla 165 000Kč + plná nádrž. A felicii jsem nakonec prodal za 25 000Kč(což na její stav byla hodně slušná cena). No a jinak první požitky z jízdy jsou úplně super, akorát musím koupit letní gumy asi padne volba na Bridgestone Turanza ER30.

Nepleteš se je to březen 2000 a cena byla 165 000Kč + plná nádrž. A felicii jsem nakonec prodal za 25 000Kč(což na její stav byla hodně slušná cena). No a jinak první požitky z jízdy jsou úplně super, akorát musím koupit letní gumy asi padne volba na Bridgestone Turanza ER30.

No ještě, aby ne když přesedneš z feldy ;)

No ještě, aby ne když přesedneš z feldy ;)

Ja presedl z favorita :) nevim cim to je ale najezdim ted asi o polovinu vic. Proste me to bavi. :palec2:

• 2 týdny později...

ahoj všem, mám možnost koupit od známých jejich oktávku 1.8T 20V Laurin&Kement, automat, r.v. 2002. Nalýtáno má kolem 200 000 km. A bylo by to za 130 000 Kč. Vůbec nikde v inzerátech jsem na 1.8T, L&K, automat nenarazil, takže netuším za kolik se dá normálně koupit. Myslíte, že je to dobrá koupě? Díky :)

ahoj všem, mám možnost koupit od známých jejich oktávku 1.8T 20V Laurin&Kement, automat, r.v. 2002. Nalýtáno má kolem 200 000 km. A bylo by to za 130 000 Kč. Vůbec nikde v inzerátech jsem na 1.8T, L&K, automat nenarazil, takže netuším za kolik se dá normálně koupit. Myslíte, že je to dobrá koupě? Díky :)

S phledem na rok výroby by to byla koupě určitě dobrá.

Krasna cena...i kdybys tam chtel dat 6st prevodovku.

H.

rek bych ze ta cena je dost dobra pokud neni nejak poskozena

Osobne se me ta cena zda nejaka nizka

taky se mi ta cena zda nejaka strasne nizka,ale jestli to je od znamych....

Jojo, je to od známých, kteří mají moc moc peněz, tak jim to je v podstatě jedno za kolik to prodaj :) Takže myslíte, že dobrý jo? Nemáte tušení, za kolik by se takový auto prodávalo v bazaru? Taky by mě zajímalo, jak je to s tím šestikvaltem jak se tady někdo zmiňoval. Kde můžu najít nějaký bližší info? Googlil jsem, ale nic kloudnýho jsem nenašel.

A nema to nahodou jen 4 kvalty ?

A nema to nahodou jen 4 kvalty ?

Právě že má, ale reagoval jsem na #3 "Krasna cena...i kdybys tam chtel dat 6st prevodovku.

H."

Tak cena je to hedně dobrá,pokud to jsou vážně dobří známí tak radostně do toho :)Jako kdyby to byla nabidka z bazaru tak urcite nee lol

Jojo, je to od známých, kteří mají moc moc peněz, tak jim to je v podstatě jedno za kolik to prodaj :) Takže myslíte, že dobrý jo? Nemáte tušení, za kolik by se takový auto prodávalo v bazaru? Taky by mě zajímalo, jak je to s tím šestikvaltem jak se tady někdo zmiňoval. Kde můžu najít nějaký bližší info? Googlil jsem, ale nic kloudnýho jsem nenašel.

cena je to neuvěřitelně nízká

Cena je opravdu dost nizka, ale castecne je to zpusobeny prave tim automatem a taky tim ze si nekdo mysli, ze 200 tisic km je uz moc kdyz 99% aut v bazarech maji od 100 do 150. Jestli je to opravdu od znamych tak bych do toho sel. Jo a cenu v bazaru za stejny auto bych videl tak 170 - 200 ale to jen hadam nedavno jsem taky schanel podobne auto, sehnal jsem zde na foru ale cenovka byla uplne jinde.(stejny motor stejny rok maual prevodovka a mene najeto snad)

Upraveno od o2r

jjjjj cena je super,200 000km neni vubec moc,jeste hodne politas!A jeste k tomu je to L&K,dalsi plus!Ale osobne bych auto do rodiny neprodaval,potom se neco po.... a s tou reklamaci je to trosku tezke!A proc jste mi to nerekli atd. Radsi to prodam,at o to auto uz nevidim a mam i reklamace co se posere za rok,uplne na haku!

pokud je to důvěryhodný zdroj, ber to...dej do toho LPG a jedem...

Určitě kup a dej vědět jak jsi dopadl. Ale ta cena je super.

Cena suprová

Původ vozu suprovej

Motor suprovej

Automatická převodovka taky super

tak to ber! :palec2:

Tchýně má 1.8 20v v automatu, spotřeba 9,8 a jede to jako šnek!!!!!!!!

osobně bych nebral

osobně bych nebral

1.8 20V a 20V turbo je sakra rozdil

Cena je opravdu dost nizka, ale castecne je to zpusobeny prave tim automatem a taky tim ze si nekdo mysli, ze 200 tisic km je uz moc kdyz 99% aut v bazarech maji od 100 do 150. Jestli je to opravdu od znamych tak bych do toho sel. Jo a cenu v bazaru za stejny auto bych videl tak 170 - 200 ale to jen hadam nedavno jsem taky schanel podobne auto, sehnal jsem zde na foru ale cenovka byla uplne jinde.(stejny motor stejny rok maual prevodovka a mene najeto snad)

jj těch 200 000 km se nebojím, protože když bych si v bazaru koupil něco se 130t km, tak to stejně těch 200t bude mít, možná i víc. Trochu mě štve ten automat, radši bych manuál, ale zase ta cena je hodně lákavá :)

osobně bych nebral

Tak tohle jako šnek rozhodně nejezdí lol

jj těch 200 000 km se nebojím, protože když bych si v bazaru koupil něco se 130t km, tak to stejně těch 200t bude mít, možná i víc. Trochu mě štve ten automat, radši bych manuál, ale zase ta cena je hodně lákavá :)

Teho automatu bych se zase tak nebal.A ber to tak ze podobnou Octu hned tak nepotkas :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.