TicTac Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Zdravim všechny. Slyšel jsem o nutnosti čištění klimatizací, ale nevím čím, jak a jak často ji čistit. Měl by na to být nějaký sprej, který se stříká do ventilace. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, podělte se o ně. Dik. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ja nato prdim - jen jsem zjistil ze umotoru - kde vstupujou hadice ci trubice do interieru tak na nich je snad houba nebo ci co ale to je fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Spray se dá sehnat od 150Kč přímo na dezinfekci klimatizace. Kupoval jsem jakýsi CLIM, ale dělá se jich spousta. Postup je jednoduchý : zapnout klima nastříkat spray do běžícího větráku pod pylovým filtrem nastříkat spray do výdechů klimatizace nechat 20 minut působit dle potřeby opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Spray se dá sehnat od 150Kč přímo na dezinfekci klimatizace. Kupoval jsem jakýsi CLIM, ale dělá se jich spousta.Postup je jednoduchý : zapnout klima nastříkat spray do běžícího větráku pod pylovým filtrem nastříkat spray do výdechů klimatizace nechat 20 minut působit dle potřeby opakovat. A je to k něčemu dobrý? Poznal jsi pak nějaký rozdíl? Budu o výkendu vyměnovat prach filtr tak že bych to tam rovnou cáknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Kámoš mi to loni dělal ve škodovce.Je to dobrý prostě pro desinfekci klimy-je tam pořád vlho.A když pak zapneš,tak to akorát smrdí a lítaj na tebe samý humusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Spray se dá sehnat od 150Kč přímo na dezinfekci klimatizace. Kupoval jsem jakýsi CLIM, ale dělá se jich spousta.Postup je jednoduchý : zapnout klima nastříkat spray do běžícího větráku pod pylovým filtrem nastříkat spray do výdechů klimatizace nechat 20 minut působit dle potřeby opakovat. dělal jsem to přesně jak piše capo a pohoda,přestalo to "smrdět" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Na hloubkové čištění jak píše Capo se používá roztok jež se přes klapku vnitřního okruhu stříka při zapnuté klimě na full výkon, jedině tak se přípravek dostane do výparníku a zahubí bakterie jež způsobují zápach při zapnutí a vypnutí klimy. Do výdechů se ovšem musí použít ne rozto ale pěna, má hadičku ta se zasune do výdechu a stříkáme a stříkáme ... a přitom postupně povytahujeme hadičku aby se zaplnil celý tubus, pak nechat 20-30min působit, nejlépe přes noc. A máte voňavou káru jak z praku. Rozhodně ne tuto pěnu do okruhu přes klapku, ta se tam kde má vůbec nedostane, zůstane na stěnách či lopatkách ventilátoru a po pár dnech jste zase na začátku a se smradem. Tak hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Diky za odpovedi. Muzete mi prosim napsat jeste nazvy pripravku, ktere jsou k dostani a navrhy kde takoveto pripravky zakoupit. Diky. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tu desinfekci do oběhu klimatizace jsem nekupoval, nechal jsem to na odborníkovi a název si už nevzpomínám. No a tu pěnudo výdechů např. Olejservis.cz - Čistič klimatizace 400 ml Naše cena: 399,- Kč Bez dph: 335.29 Kč Ideální pěnový prostředek pro čištění a desinfekci klimatizace v automobilech, ale i běžných ventilačních systémů. Má antibakteriální účinek. Spolehlivě odstraní plísně, bakterie a infekční viry způsobující rýmu, kapání z očí a podráždění dýchacích cest. Eliminuje růst mikroorganismů a zamezuje tvorbě hub. Jinak tuto pěnu vyrábí firma Den Braven u které dělám, pokud by byl zájem mohu zajistit za VO cenu. Tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Sakra projel jsem hafo krámů a nemůžu ho sehnat. V jednom mi řekl že h ovčera vyprodal sakra. Ale prej stál 150kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jinak se to musí dělat při vyplé klimatizaci!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 A já to mám za 290,- Je to asi pěna od Den Braven....Asi to vyzkouším. Chce to někdo taky poslat? Třeba s něčím? Turtle_Wax.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 škoda já to potřebuji už výkendu budu měnit pyl filtr tak bych to tam chtěl cáknout snad to někde seženu. Jinak pokud by to někoho zajímalo pyl fitlr stál 250Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Gil Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Nemůžu najít u OII vstup s vzduchovým filtrem pro ventilaci, netušíte někdo kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Přesně tak pozor na to hlavně to nezapínat a nechat tak 30 minut v klidu.....já kupoval VURTH kolem 700kč možná víc........a pohoda....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ja som ten sprej tak isto zhanal vsade mozne a nakoniec som ho nasiel v tescu, stal nejakych 490 korun, vola sa to CLIM .... /neviem co/ cistil som to minuly rok a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mají ho na Aralkách zhruba 260,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Diky moc - jedu se podivat na Aralku a do Tesca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 ja som mal RETECH AIRCON CLEANER a celkom v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Spray se dá sehnat od 150Kč přímo na dezinfekci klimatizace. Kupoval jsem jakýsi CLIM, ale dělá se jich spousta.Postup je jednoduchý : zapnout klima nastříkat spray do běžícího větráku pod pylovým filtrem nastříkat spray do výdechů klimatizace nechat 20 minut působit dle potřeby opakovat. použil jsem to same jak Capo a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safrian Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak to tě asi pěkně natáhli....pylový filt papírový 110 190,- Kč a uhlíkový asi 90,- Kč.. škoda já to potřebuji už výkendu budu měnit pyl filtr tak bych to tam chtěl cáknout snad to někde seženu. Jinak pokud by to někoho zajímalo pyl fitlr stál 250Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Nevím odkud máš ty ceny, ale papírový kabinový filtr 250,- a uhlíkový 450,- ( výrobce Fram, od Mannu stojí víc ). http://i-obchod.rall.cz/Default.asp?Page=A...M&OENumber= Navíc, ten příspěvek je dva roky starý a závody o to kdo dal míň pěněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tady je or. návod http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8808 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Spray se dá sehnat od 150Kč přímo na dezinfekci klimatizace. Kupoval jsem jakýsi CLIM, ale dělá se jich spousta.Postup je jednoduchý : zapnout klima nastříkat spray do běžícího větráku pod pylovým filtrem nastříkat spray do výdechů klimatizace nechat 20 minut působit dle potřeby opakovat. Robil som to pri zapnutej klime na plno a vtiahlo mi to aj hadicku zo spreja cez vetrak pod pelovym filtrom. Ako ju mam vybrat, kde by mohla vo ventilacii byt ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Sundej kastlík před spolujezdcem a vyndej větrák, možná jí tam někde najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.