BadyS Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 bud je KO trafo co je zezadu lampy (hliková krabice) nebo výbojka (ale ta že by umřela a nesvítila vubec tak to spíš ee) zkus přehodit tu hlinikovou krabici z pravého světla a jednoduše zjistíš co máš KO. trafo umím kdyžtak dodat nové za 750 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) Hm to zkusím díky včera večer mi přestala z ničeho nic svítit,nesvítí mi to prostředí modré světlo. Editováno: 10. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ahoj, chtel bych se zeptat. Mam problem, ze se mi cas od casu nerozsviti jeden xenon a zacina to byt cim dal castejsi. Nevite jestli je to problem starteru nebo ridici jednotky? Diky za radu. Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 S nejvyšší pravděpodobností výbojka D2S. Pokud by tam byla závada na něčem jiném dala by se vyčíst VAGem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Neni to nahodou pravy xenon? Tam byva problem s kostrenim, ja natahnul solo drat od xenonu k prachovymu filtru kde je kostrici oko a mam po problemu. Tyka se to jak dodelavanych tak i origo xenonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Je to levy xenon (u ridice). Vybojka to neni, mam nove a delala to i stara. Nestava se ze by zhasnul, ale pouze se nekdy nerozsvici, treba az na podruhe nebo na potreti. Naposledy se mi to podarilo rozsvitit az po hodine jizdy a pak zase nebyl problem(nekolikrat jsem zhasnul a rozsvitil a vzdy naskocil).VAG nepise zadnou zavadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 odchází i koncové stupně v jednotce jeden pán mi to tu mění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Co to znamena? Kdyz vymenim tu stribrnou krabicku, tak to bude v pohode? Badys mi rikal, ze spis odchazi trafo nez starter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 můžeš zkusit pehodit pravou za levou a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 mne par krat nenabehla prava ale potom som musel menit baterku... odvtedy vsetko ok vag mi hlasilo male napatie alebo take nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Zdravim, přestal mi svítit levý xenon u octavie I, vyzkoušel jsem 3 různé výbojky a ani jedna ve světle nesvítí. Nějaký čas xenon blikal nebo svítil jen chvilku a zase zhasl teď už ani to. Všecko ostatní ve světle funguje. Nevíte někdo čím by to mohlo být ??? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) Kontrolovat jestly jde do světla napájení při zapnutí světel (popř kostru), jestly ano tak odešlo trafo, jestly ne tak kontrola pojistky/kabeláže. Pokud máš vag tak napojit a vyčíst řj světel. Editováno: 22. Červenec 2009, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zítra to dám na vag a uvidí se, pojistky sou ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Vag žádnou závadu nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Vag žádnou závadu nenašel... Ahoj na 99% odešel první stupen měniče spojený s jednotkou naklápění (stříbrná krabice za světlem :----))) ) dělá z 12v 85v a ta potom napájí další měnič přímo ve světle 85v na 22KV.......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 (editace) Díky moc, skusím to přehodit z 2. světla a uvidím jestli to bude svítit Tak je to tou "stříbrnou krabicí" :-))) musim někde sehnat novou...Dík moc Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Arthas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Světlo už svítí...dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polijak Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 čau.... já mám velký-malý problém.... mě totiž někdy svítí... a někdy nesvítí pravý xenon.... nevíte někdo čím by to mohlo být.....????? dík za odpovědi......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 výbojka nebo jednotka zkus přehodit výbojky z pravé do levé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Přiživím se na tomhle tématu. Mám origo xenony a nesvítí mi levá lampa, ale kompletně (xenon, dálka, parkovačka, mlhovka). Kouk sem zatím jen na pojistky, ale sou OK. Zítra se chci podívat na kabely. Máte někdo nějaký nápady čím by to mohlo být, na co se podívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 kazda popsana vec ma vlastni pojistku, tema to nejspis nebude maji spolecny konektor na svetle, spojeni se zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Díky, kouknu na ten konektor, pokud se mi to světlo podaří sundat, ještě sem to nedělal Pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Tak na konektoru sem proti kastli našel 12 V. Doteky v konektoru nejsou nijak špinavý a nebo orezlý, ale světlo stejně ani neblikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 zkousel jsi namerit 12v i vuci zemi v konektoru? nebo zmerit ohmetrem zem v konektoru vuci zemi napr. na baterce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Bohužel nevím který pin v konektrou je zem, ale to už je jedno. Psychicky sem to nevydržel a dal sem to do servisu a už to svítí. Opravdu to bylo konektorem, ale prej v lampě, nevím co s tím proved, ale už svítim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.