Dundee Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Před časem jsem dostal sadu RS pedálů, bohužel mi nepasuje plynový pedál (má jiný tvar) a tak se chci zeptat pro který model je přesně určen, případně kdo by měl zájem o výměnu. Na zadní starně je toto označení 6Y2 721 647 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 fabia neni to, co mas ty na OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Bobik: To asi ne, já je mám doma už víc než rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 OI ma stejne, tak to teda nevim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Bobik: snad se najde někdo kdo ten díl pozná, třeba podle ETKY, já v ní pátral marně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Bobik: snad se najde někdo kdo ten díl pozná, třeba podle ETKY, já v ní pátral marně Když je na třetím místě v čísle díle dvojka, tak ten díl je v 99,99% na auta s pravostranným řízením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 kluci poradte chtěl bych tu opěrku na nohy kde jí seženu a kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 rsko: tu operku prodava na svych strankach miloustek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ted jsem na to koukal a prodavaji to jako set ... 4-dilny (tedy s pedaly)... cena je zavratna 2200,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 To vím ale dá se sehnat jen ta odkladací ploška na tu levou nohu mám RS a ta se mi tam líbí děkuji. kdo byste o ní věděl rád bych jí koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Poznámka: V případě že máte zájem jenom o samotnou opěrku nohy, upřesněte to v objednávce. Cena samotné opěrky (bez pedálů) je Kč 790,- včetně DPH. Milotec ji prodava i samostatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 nechtel bych delat reklamu, ale tu operku ted prodava Bylzde za 600 KC...ja sem si teda koupil od nej jen pedaly...v nedeli sem si o ne rekl a dnes uz je mam doma, za coz mu dekuji a cena 450 kc je taky hezka.. (s postovnym 530, ale to uz on neovlivni)...jeste je nemam na aute, pac sem dnes nemel cas a jen sem mel minutku nez sem nastartoval auto, tak sem zkusil sundat pedaly-ty gumovy originalni a nejak mi to neslo...muze prosim nekdo poradit jak se to dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 což o to, sundat to ještě de, ale pak tam dostat ty eReSový zaber a uvidíš je to jen převlíklý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 proč by zabíral? však má ty nový v ruce a podle toho pozná snad každej jak tam jsou nakutěný... hlavně ty nový pořádně nahřej a máš je tam za 5 minut i s cigárem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 tak uz je tam taky mam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no stare gumove idu dole jedna radost, nove RS trosku tazsie, ale da sa. Ja som sa trapil len s plynom, ostatne sli v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxxy_CZ Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Dnes se s tím taky morduju, nahřát a do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Taky jsem je musel nahřejvat a šly tam potom dobře dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Ja nic nenahrejval,pouzil jsem indulonu a vklouzly jedna basen Editováno: 25. Únor 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 mozem otazku ako som kukal tak ta stara guma ide dole len zo spojky a brzdy a na plyne ostava a len sa nacapi ta RS krytka... ale moja otazka bo predchadzajuci majitel daval na auto nejake neorigo tuningove pedale a nemam gumu ani na jednych da sa kupit len ta guma na plynovy pedal v skodovke?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Ludo25 : Zadna guma tam neostava,vse se sunda a daji se misti nuich RS,je to tedy kus za kus,takze nic nemusis shanet Editováno: 25. Únor 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Jaj tak parada dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civic66 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 chcel by som poradit pred kupou auto.bazos.sk/inzerat/41105598/Sportove-pedale-GT-pre-auta-VW-group.php ci mi vudu paso at mam fabiu 1,4mpidakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Proč by nepasovaly. Klasika RS. Sundáš svoje gumy pedálů a navlečeš tyhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civic66 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 dikz idem objednat potom ukazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.