azaziel Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahojte mám taký problémik, climatic na mojej OII sa nezapne vždy. Otáčky sa zvýšia, ventilátor fúka , ale nechladí. Bol som v servise - doplnili náplň a minule počas jazdy ako krásne klíma chladila zrazu prestala. Vypol som zapol a zase chladila a bez problémov. Včera som pustil klímu v meste a nič 20 minut ani trochu chladu. NEVIE NIEKTO PORADIŤ V ČOM MOŽE BYŤ PROBLÉM ?Chyby po pripojení nevypisuje a som už krapet v koncoch. Díky za postrehy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Dee Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahoj. Problémy ktoré sa nevyskytujú pravidelne sa identifikujú dosť ťažko. Možno by si to mohol skúsiť diagnostikovať keď to nefunguje. Na základe toho čo píšeš sa dá odporučiť pár tipov. Ja by som to konkrétne podľa toho čo píšeš videl na čerpadlo klimatizácie, resp. na tú magnetickú spojku čerpadla. Ak chladí tak je zopnuté ak nie tak zopnuté nieje. Po vypnutí a zapnutí to zase zopne. Ďalej to môže byť niečo na ceste, spínacie relátko, vedenie a konieckoncov aj riadiaca jednotka climaticu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) OII nemá elektromagnetickou spojku klimatizace, je zde regulační ventil v kompresoru, často odejde kompresor a musí se vvyměnit, chce to důkladnou diagnostiku. Editováno: 23. Červenec 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Dee Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ale píše že climatic na OII nie na OI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 zapoměl jsem na "I" , to, co jsem psal se týká OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 23. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 No zbohom takže výmena kompres. ? Tak to bude masné, ale dnes kupodivu všetko fungovalo, diky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
droob Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Já mám podobnej problém.Klimatronic jde a zníčeho nic přestane-opět začne.Už jsem z toho ůplně neštastnej,vubec nevím co stím- A to už jsem měnil kompresor ,nápln je ok a VAG také nic neukazuje???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 23. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 vitaj v klube aspoň nie som sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 24. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Tak potvrdené nutná výmena klimakompresoru ihla v háji . Ak niekto o nejakom kompíku viete dajte vedieť OII 2006 1,6 dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
droob Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Tak dnes jela klima celej den bez problému.Tak ja nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Ahojte, posledni dobou mi prijde, ze mi climatic chladi pri plnem vykonu mene, nez by bylo zdravo. Rozhodne ale chaldi. Je to jen treba ubytkem media, nebo muze byt taky neco s kompresorem? V diagnostice zadne chybky nejsou. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 29. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 možno je len vonku teplejšie a nestíha ale prvé treba skontrolovať médium potom snímače a tlaky a umňa to bohužial bol kompík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Kompresor vymenený klima šlape na 1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak sem poprvé po zimě zapnul manuální klimu na OII 1,6MPi a zjistil jsem,že NIC.. Ani kompresor nenaskočil,prostě nic,jen svítí na panelu ovládání topení kontorolka,že je AC "zaplá". Nějaké rady co si můžu sám zkontrolovat, než bych to musel odvézt do servisu?? Díky moc!! Jinak větrání normálně funguje.. a tady na fóru sem nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Tak sem poprvé po zimě zapnul manuální klimu na OII 1,6MPi a zjistil jsem,že NIC.. Ani kompresor nenaskočil,prostě nic,jen svítí na panelu ovládání topení kontorolka,že je AC "zaplá". Nějaké rady co si můžu sám zkontrolovat, než bych to musel odvézt do servisu?? Díky moc!! Jinak větrání normálně funguje.. a tady na fóru sem nic nenašel Ahoj, zapnul jsi větrák? Bez větráku AC nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Ahojte chcel by som Vas skusenejsich poprosit o akukolvek radu/skusenost auto som kupoval v zime a ked som vtedy klimu skusal tak sa mi zdalo ze je vsetko OK. No teraz mam problem ked klimu zapnem tak necitim rozdiel vo fukani chladneho vzduchu. Dnes som dal klimu naplnit odcerpali mi o,3 l chladiacej zmasi a doplnili ale rozdiel som nepocitil. jedna sa o obycajnu klimatizaciu v Octavi 2 FL 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 a kompresor sepne? zvyší se tlak v okruhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 ked zapnem klimu tak jedine co pocujem v interieri je ze cca po 1 minute sa otvori klapka pod paluboukou u spolujazdca a zacne to viac fukat ale vzduch je rovnako chladny . Pri otvprenej kapote nic nepocut po zapniti AC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 to chce zjistit jestli tlakuje, popřípadě důvod odpojení klimy a hledat co je KO, čidla, dráty, kompresor..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 no prave som prisiel s diagnostiky kompresor sa zapina a ma 900 ot/min a tlak je tam 5,6-5,8 bar . chybu nam neuazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 takže nejspíš KO ventil kompresoru nebo zadřený,a le to by se poznalo při vypouštění klimy, zkontrolovat ještě střihnou řemenici, jestli je nebo není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 ak by bol na chybe tento ventil tak tak by sa nedala naplnit klima http://www.autodielygafa.sk/inshop/scripts/shop.aspx?action=DoChangeTecDocSortimentGroup&level=52938&CarID=31591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 myslím regulační ventil klimatizace na kompresoru.... ten umožňuje kolovat chladivi v okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 V tom pripade by asi neslo doplnit chladivo a ostatne testy pri vimene media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 šlo by vyměnit i klima s ebude tvářit, že jede, otážky a zátěž kompresoru bude vidět, jen to fyzicky nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.