Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

Rožere na druhou stranu buď rád,že ti neřek vůbec nic.Kdybyses dozvěděl,že ti ho předaj až někdy v dubnu,tak už nám ani nenapíšeš bo by s tebou švihlo.....Hele,myslíš,že so člověk dokáže 7 měsíců těšit?Ber to jako takový kratší těhotenství,zatím můžeš řešit věci okolo,třeba postavit garáž,nakoupit nějaký ty slušivý doplňky apod,ať je vše hezky připravený.

No nevím,mě říct takový datum,tak bych byl asi dost nalomenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak rogere, kdybys chtěl trochu prozkoumat neznámé - na Slovensku mají akční model OII Family, je to naše Prima a k tomu tónovaná skla, rádio Blues, dálové zamykání a dělený zadní sedadlo. S cenama to mají jinak než u nás - Tour mají dražší, ale tenhle model Family naopak levnější. Takže 1.6/75kW je za v přepočtu cca 350k a 1.9TDI/77kW za 400k. Možná to bude zajímavá alternativa, kdybys nechtěl tak dlouho čekat - přecejenom je to OII.

Odkaz ke komentáři

Hehe no jak sem psal da co nejdriv vedet ale myslim ze do 16ti tydnu to stihnou rikal ze by to melo byt i do vanoc("rikal") i tak je to dlouho ten duben byla chyba systemu udajne ale pravdou je ze jesli to tak byde tak asi na to prdim.... :-) jinak O2 je samozrejme lakava nabidka ale jet pro to na slovensko kdyz se vyrabi 100metru od baraku je taky vtipny....

A je tu este nekdo kdo si tourku objednal ted nekdy?

Odkaz ke komentáři

Zdravím,taky mám v merku O1combi,dneska jsem obcházel prodejce a dodání za 2-3měsíce a sleva,nula,nula h...,do 10000,-vůbec nechápu jak se tu píše o 5 proc. slevách.ani náhodou,bud sou už nažraní,nebo nevim.Člověk by čekal ,že jim půjde v dnešní mizerii o každy prodany auto,ale mně to tak rozhodně nepřišlo,spíš se k prodeji stavěli-tak to skus jinde....

Odkaz ke komentáři

Zdravím,taky mám v merku O1combi,dneska jsem obcházel prodejce a dodání za 2-3měsíce a sleva,nula,nula h...,do 10000,-vůbec nechápu jak se tu píše o 5 proc. slevách.ani náhodou,bud sou už nažraní,nebo nevim.Člověk by čekal ,že jim půjde v dnešní mizerii o každy prodany auto,ale mně to tak rozhodně nepřišlo,spíš se k prodeji stavěli-tak to skus jinde....

Porsche Praha Smíchov - nabízeli mi 10tis slevu....Autostyl Trutnov - radio s mp3, NH Car Praha Černý Most - 5tis

- nikde jsem nebyl osobně a nedělal žádný tlaky - vše přes mail s dotazem jakou mi poskytnou slevu :-D - nakonec sem zvolil ten autostyl trutnov - příjemné jednání :-)

moc manipulovaciho prostoru asi nemaj kdyz uz tak je to zlevneny...navic ty slevy se stejne vetsinou promitnou ve vyssi rpsn....ty vetsi slevy sou podle me pro nejake verne zakazniky nebo VIP, navic ty auta nestacej vyrabet takze proc by davali horentni slevy .:-)

ma už někdo dodanýho toho trumfa?? Někdo kdo to objednával hned v srpnu když byla dodačka eště 6 týdnů?

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Porsche Praha Smíchov - nabízeli mi 10tis slevu....Autostyl Trutnov - radio s mp3, NH Car Praha Černý Most - 5tis

- nikde jsem nebyl osobně a nedělal žádný tlaky - vše přes mail s dotazem jakou mi poskytnou slevu :-D - nakonec sem zvolil ten autostyl trutnov - příjemné jednání :-)

moc manipulovaciho prostoru asi nemaj kdyz uz tak je to zlevneny...navic ty slevy se stejne vetsinou promitnou ve vyssi rpsn....ty vetsi slevy sou podle me pro nejake verne zakazniky nebo VIP, navic ty auta nestacej vyrabet takze proc by davali horentni slevy .:-)

ma už někdo dodanýho toho trumfa?? Někdo kdo to objednával hned v srpnu když byla dodačka eště 6 týdnů?

O ceně v Praze se tu psalo a dodačka 6 týdnů letos snad ani nebyla.

Odkaz ke komentáři

Zdar všem,

já když kupoval Fábku,tak jsem se rozhodnul úplně stejně jako Rožer,tam kde se ke mě chovali slušně a korektně (teda i nějaká ta sleva byla ;) .Takže nakonec jsem z Prahy jel pro auto až do Brna......Jinak co se týče výše RPSN u Škofinu-včerá jsem byl u nás ve škodárně a koukal jsem na Superb a byl tam i rozpis leasingu a RPSN vycházelo od 11 do 14% dle dýlky splácení a akontace.Mno,vím,že RPSN může být občas matoucí,ale u nás je třebas i na Mondeo v tý samý ceně jako Sup PRSN 8,5 až cca 11%.Proto bych možná zvážil i to jestli není lepší se pokusit někde "vyběhat" nějakej ten bankovní úvěr-.mě ho teď mabízeli za PRSN 8,5.

Tom

Odkaz ke komentáři

...no ja to vzal na úvěr od Škofinu (ak.10%, 72M) a RPSN 12,94% :-( ale je to jedno z nejnižších co mi nabízeli...většinou to vycházelo kolem 13,9% - holt daň za zimní kola a "výhodné" pojištění :-D ale je to divný protože v původním návrhu rpsn vycházelo přes 13 ale na místě mu to pak vyjelo těch výše zmíněných 12,9....

Divný taky je že v původních návrzích byl levnější FL - nižsí splátky, nižší rpsn, kdežto na místě mu potom vyšel levněji úvěr...tak nevím

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

no právě že úroková míra a RPSN alias jakési shrnutí dalších poplatků apod. nejsou jediné ukazatele. vždycky je taky potřeba podívat se kolik za ten úvěr přeplatím. kdybych to bral komplexně, tak je potřeba taky počítat ušlé úroky, ale ty jsou kvůli ještě stále nízke inflaci zanedbatelné.

bohužel, spousta lidí co si bere úvěr považuje RPSN za celkové úročení apod. :(

Odkaz ke komentáři

to bojler:

tak preplaceni si snad kazdy lehce vynasobi :-D - ta castka je pomerne vysoka ale co už :-D clovek by na to bezne nikdy neusetril a kdyz uz, tak ten posledni rok prijde inflace jak krava a muze setrit dalsich 5let :-D

Jinak ušlé výnosové úroky brát v potaz je z hlediska ekonomickýho naprosto správný, ale já jsem příznivcem okamžité spotřeby :-D ukládat prachy pět let za účelem ušetřit na auto, modlit se za nízký růst inflace a vysoký růst úrokové míry, modlit se abych vůbec za těch pět let eště žil, pět let jezdil sockou nebou starým autem, a za těch pět let koupíš stejně jiný auto pže to tvé se už prodávat nebude(pokud se nebude jednat o okt tour :-D ) nehledě na to že na něj budeš stejně další půlrok čekat...no a když přičtem trend poklesu cen automobilů tak je možné že asi ušetříš i víc než pár desetitisíc no....

No ale aby sme to dotáhli do konce tak ty peníze co budeš pravidelně šetřit přeci nebudeš ukládat na nějaký obyčejný termínovaný účet, nejlepší by za to bylo nakoupit cenné papíry a doufat že nepřijde krize, a vůbec to auto nemusíš vlastně ani kupovat protože ty peníze můžeš utrati líp, ale to sme už u obětovaných příležitostí.....

Odkaz ke komentáři

riodyn: Sice jsem na Škodahome, ale přesto se zeptám - kolik do toho chceš vrazit a co chceš?

No chci kombik 1,9TDI a co nejniž ke 320 000cům,ale co jsem si tam naskládal , tak vyšlo na 352 000+zadara construkt-zamykání,přidali gum.koberce a pov. výbavu-toto je všude(u 5 tidealerů)toto všechno jim vyjde na papírových 10000.

Odkaz ke komentáři

No chci kombik 1,9TDI a co nejniž ke 320 000cům,ale co jsem si tam naskládal , tak vyšlo na 352 000+zadara construkt-zamykání,přidali gum.koberce a pov. výbavu-toto je všude(u 5 tidealerů)toto všechno jim vyjde na papírových 10000.

Jo, ale ja spis myslel presnou konfiguraci - co vse si do toho auta prejes...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...