Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

JE tedy možno sehnat TOUR s motorem TDI 66kw ? a proč nedávají na ty 01 stěrače AERO, ale jen klasiku ?

Tyhle motory jsou jen na vývoz do rusky mluvící země, tady u nás není možné tento motor objednat.

Takových věcí je že o tom ani lidi nevědí co se všude ještě prodává a vyrábí :)

např. pro Afriku se ještě do loňska dělal VW Golf(citi golf) generace II !!! a dávali se do toho palubovky z Fábia generace I + nechyběl na výběr ani motor 1.8, verze citi Golf GTI. prostě hukot lol

já je už mám koupené, v týdnu příjde a pak do toho jdu, záruku zde neřeším, při nejhorším ho oddělám, žádný nenapravitelný zásah do auta tam není (odpověď na denní svícení)

Upraveno od zdenislav

Tak to jsem teda zvědavej jestli se dává černej interiér i do combi se sport paketem????

Jo a nevíte někdo zda je možné doobjednat záslepku zámku pátých dveří combi???

Neboj, černý strop má sedan i combi u sportu paketu. a záslepka zámku 5. dv. je taky standard.

Neboj, černý strop má sedan i combi u sportu paketu. a záslepka zámku 5. dv. je taky standard.

No tak pokud je to fakt tak to je dobrá zpráva.... :palec2:

Ten černej introš je fakt hezkej, no ale v konfugirátoru ani jinde to nikde nepíšou ....

NA 100% bude černej :palec2:

Rob: Máš forum, tady máš víc informací než v konfigurátoru :):):)

Jo to je pravda, ještě že si to tady člověk může upřesnit :kol-97:

A co zadni okna v elektrice. V konfiguratoru jsou za 12 tis. Nedavaj je treba levnejc, kdyz uz jsou predni okna v elektrice v paketu tour plus?

5100Kc

NA 100% bude černej :palec2:

Takže je i vnitřní zrcátko černé??

A 5.dveře na combi jsou u sport paketu bez zámku, nebo u všech tourek ?

Takže je i vnitřní zrcátko černé??

A 5.dveře na combi jsou u sport paketu bez zámku, nebo u všech tourek ?

Jj zrcátko bude černý. U všech Tourek (sedan, kombi) jsou 5. dv. bez zámku.

Díkes za info.. :palec2:

Zmátnul mě ten obrázek na škoda-auto, tam je sport paket vyfocenej s šedou stropnicí a zrcátkem....

jak sou na tom ty sedačky ze sportpaketu v dlouhodobém sezení? že bych si to tam taky eště nechal dodělat...ale určo by se posunula výroba, navíc 20tis czk v podstatě jen kvůli kolům a sedačkám?? nevím no.... heh - pravdou je ze by se mi z porizovacky odecetli naklady na kozeny paket,bederni operky atd....

to rogerer: jeste by si tam mel vkladane koberce, v pripade kombiku sunset, 16 kola s lepsima backorama, vzadu nejake do kridlo, cerny tapec, tmave bocni blinkry.......

to rogerer: jeste by si tam mel vkladane koberce, v pripade kombiku sunset, 16 kola s lepsima backorama, vzadu nejake do kridlo, cerny tapec, tmave bocni blinkry.......

no vsak to ja vim...ale nejaky kridlo,tmavy blinkry a ty spojlery zrovna nejsou pro me osobne nejakym stezejnim argumentem -kola to mi je jasny ale spis mi jde o ty sedacky jak se v nich sedi na dlouhych trati....

není problém. je pravda, že po 1200km už to nebylo úplně ono, ale to asi nejezdíš každej den, ne? :)

není problém. je pravda, že po 1200km už to nebylo úplně ono, ale to asi nejezdíš každej den, ne? :)

tak po 1200km to asi nebude úplně ono ani v těch klasickejch :-D

Já bych to vzal. A tmavé blinkry má už i klasik

Tak konečně jsme dneska udělali objednávku na Octavii kol5 Po mnoha debatách a několika různých variantách výbav, jsme se rozhodli pro verzi liftback, barva červená Corrida, paket Tour Plus, sportpaket + další prvky výbavy. Termín výroby by jsme mohli vědět koncem týdne, ale vypadá to prostě až na leden :feve: Ale i tak se moc těším :palec2: Bude to moje první úplně nový auto :rolleyes: Pod kapotou bude TDi :)

Tak konečně jsme dneska udělali objednávku na Octavii kol5 Po mnoha debatách a několika různých variantách výbav, jsme se rozhodli pro verzi liftback, barva červená Corrida, paket Tour Plus, sportpaket + další prvky výbavy. Termín výroby by jsme mohli vědět koncem týdne, ale vypadá to prostě až na leden :feve: Ale i tak se moc těším :palec2: Bude to moje první úplně nový auto :rolleyes: Pod kapotou bude TDi :)

no tak to gratulace :-) a příjemný čekání :-D je to nekonečný ale nejsi sám :palec2:

Musíme se vzájemně podporovat, snad ten čas bude ubýhat rychle -_-

- tonovana modra zpetna zrcatka - da se to priobjednat nejak specialne zvlast, nebo pak nejak dokoupit nebo je to jenom soucasti sportpaketu?

- zadni lapace necistot - kdyz nejsou bude se vic sr...t zadni okynko?(nemam totiz objednany zadni sterac...) - nebo je lepsi ty lapace pak dodelat sam...?

Upraveno od rogerer

na liftback bych sterac asi nedokupoval. zasterky spis ze slusnosti.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.