Lisiak Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Dobry den, po rocnej prehliadke v servise mi spravili VAG test - vypis paměti závad našiel 1 chybu: 17997 - potenciometr pro volbu teploty (G267) - zkrat na kostru P1589 - 35-00 - - Prosím niekoho, kto vie ako odstrániť túto chybu nech mi dá vedieť. Mám spravenú dodatočnú klimatizáciu DIAVIA automatickú už viac ako dva roky. V servise mi povedali, že to nie je nič vážne a že s autom môžem jazdiť ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolnik Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Dobry den, po rocnej prehliadke v servise mi spravili VAG test - vypis paměti závad našiel 1 chybu:17997 - potenciometr pro volbu teploty (G267) - zkrat na kostru P1589 - 35-00 - - Prosím niekoho, kto vie ako odstrániť túto chybu nech mi dá vedieť. Mám spravenú dodatočnú klimatizáciu DIAVIA automatickú už viac ako dva roky. V servise mi povedali, že to nie je nič vážne a že s autom môžem jazdiť ďalej. No nikto múdrejší nereaguje. Já bych chybovou hlášku smazal, jezdil dál a po cca měsíci bych zkontroloval, zda se chyba opakuje. Potom řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 příčina zkrat na kostru mezi potenciometrem a RJ motoru doporučený postup kontrola elektronického vedení, potenciometr kontrola nebo výměna víc mi vis neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.