Host Hymbajs Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak mě už rozčilovalo kupovat veškeré kabely 2x, do noťasu a do auta, tj: USB a 12V autokonektor. Takže jsem se rozhodl udělat do interiéru výstup na USB, který bude vhodný pro napájení GPS, mobilu, a dalšího. Je to vyrobeno ze zakoupené redukce 12V na USB, dokoupena koncovka na USB, vybroušena díra do plastu a hotovo, práce na jedno odpoledne i se svačinou a večeří Snad se to někomu bude hodit jako inspirace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 no pekne ale ja som to urobil do pristrojovky. hned vedla vyhrievania okna. neviem ci sa ti hentam ten USB nezanesie spinami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 nápad dobrý,ale vypadá to hrozně fušérsky... spíš bych to umístil na méně vyditelný místo.. ptřeba pod palubovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Mám to taky na přístrojovce a to místo výhřevu pro spolujezce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Já nad něčím podobným přemejšlel taky, ale protože moje elektro schopnosti končí na smotání dvou drátů do sebe a vomotání izolačkou, zvolil sem pro mě nejjednoduší a nejefektivnější řešení. A hlavně je přenosný do jakýhokoliv auta s 12V, ale i 24V zásuvkou. Mám ve Hráškovy 4 zásuvky-po volantem, u ruční brzdy, u spolujezdce vpředu a v kufru, takže to není problém. Editováno: 19. Září 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Tak to mám udělané. Ty LED-ky nalevo jsou indikace dobíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) By se mi nechtělo řezat do palubky. Editováno: 10. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodspeed Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Já nad něčím podobným přemejšlel taky, ale protože moje elektro schopnosti končí na smotání dvou drátů do sebe a vomotání izolačkou, zvolil sem pro mě nejjednoduší a nejefektivnější řešení. A hlavně je přenosný do jakýhokoliv auta s 12V, ale i 24V zásuvkou.Mám ve Hráškovy 4 zásuvky-po volantem, u ruční brzdy, u spolujezdce vpředu a v kufru, takže to není problém. Co to je, jak to funguje a kolik to stojí...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Co to je, jak to funguje a kolik to stojí...?? Cena cca. 150kč, dá se to koupit skoro v každém elektru. Je to redukce s autozásuvky (12V) na USB (5V), používá se to pro napájení GPS,mobilů a dalších věcí z USB. Jen je občas problém např. u GPS, že si GPSka začne myslet že je synchronizována s počítačem a přepne se do módu, takže už nenaviguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Co to je, jak to funguje a kolik to stojí...?? Funguje jednoduše: Vrazíš to do autozásuvky a a už ti to funguje. Mrkni na ALZA.cz. Spoustu jich najdeš T A D Y . Docela zajmavá a univerzální je tadle , má spostu nástavců. Editováno: 10. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow2410 Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Ahoj poradíte mi jak udělat usb do auta třeba místo jednoho tlačítka ale třeba schéma nebo tak ¨. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/115982-usb-nabijeni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirisek Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) Zdravím lidi, mám do taky nad rádiem v těch čudlíkách (mám tam dvojUSB... na jednom jsou 3A pro tablet na druhém je asi 1A, to nevím, je to vykuchané z 12V cigareťáku na 5V usb micro a proud neuvádí) nabíjí to krásně (Testováno doma při připojení na PC zdroj) . Ale teď bych to potřeboval připojit do auta na 12V spínaných klíčkem, které si chci vzít z rádia, ale problém je, že kabely barevně naprosto nesedí s tím, co jsem různě našel na webu... jediné, co sedí je barva země zde přikládám barvy kabílků vedoucích do rádia... dle rozkresu pinů na rádiu jsem určil, že ten modročerný je trvalých 12V, páč je zapojený do paměti rádia a i do pinu, který má být spínaný klíčkem, ale ten tam není, páč to jde zapnout i bez klíčku. modrej je napájení antény a zbytek je barevně naprosto mimo mně známé normy. Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: Kirisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Pokud máš radio s usb tak nabíjej přes něj a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Co ten modročerný? Jinak jestli jsem tě pochopil, hledáš svorku 86s, tu najdeš i ve spínačce. Případně si zjišťuj měřákem, která svorka se chová tak, jak potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirisek Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Jo, nakonec jsem vzal voltmetr a měřil to kábl po káblu =DD jinak modro-černý je stálých 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.