Vytlacil Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Potreboval bych poradit - kdyz auto stoji a uplne vytocim kola (at uz do prava ci do leva) a pomalu se rozjedu, tak v jedem okamzik se ozve zvlastni kovovy zvuk - jakoby kolo o neco chytlo nebo drhlo (tezko se to popisuje); udela to jen jednou a hned je klid, pri jizde je to bez problemu. Nevite, co by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 mas ABS? ak ano pripisal by som to tomu, je to normalne... v tom pripade to bude robit nezavisle od uhla natocenia kolies. ak nemas ABS, tipujem na uchytenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Mam ABS (vcetne ESP), ale u auta pred tim to nedelalo, takze premyslim co by to mohlo byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ked das kolesa rovno a pohynas sa, pocujes to iste?.. ak ano tipujem na 99% ABS Otazka znie, robi to aj po zastaveni vodidla, nevypnuti motora a opatovnom pohnuti sa?, ak ano, tak je chyba niekde inde, ak to nerobi tak je to na 100 fukciou ABS a je to normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Diky za rady, pri jizde a pri zastaveni a opetovnem rozjezdu to nedela vubec, je to jen v prvnim okamziku po nastartovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nie je to nahodou take lupnutie ked sa pohnes s vytocenymi kolesami? skus sa na parkovisku par krat posunut dopredu dozadu a pootacat pri tom kolesa do rozneho uhla. robi mi to tiez nieco take. ako keby bolo nieco uvolnene. klepne si pri prudsom pohnuti a zabrzdeni. aha ale ako citam je to len po nastartovani u teba - tak nic, to bude zopnutie abs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nie je to nahodou take lupnutie ked sa pohnes s vytocenymi kolesami? skus sa na parkovisku par krat posunut dopredu dozadu a pootacat pri tom kolesa do rozneho uhla. robi mi to tiez nieco take. ako keby bolo nieco uvolnene. klepne si pri prudsom pohnuti a zabrzdeni.aha ale ako citam je to len po nastartovani u teba - tak nic, to bude zopnutie abs. Tohle mi taky dělá, kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 pava: 23 tis. - okrem toho na niektorych nerovnostiach sa nieco pocutelne trepe pod kapotou - neviem ci to je motor, alebo nieco z napravy - a tazko nieco take reklamovat ked to nedokazem v tom momente ukazat mechosovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ja jsem prave zkousel i popojizdeni, ale zatim se to projevilo vzdy jen po nastartovani. Budu to ale dale sledovat a dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 co ten homokynetickej kloub nebo jak se mu nadava...ten vetsinou rve jen kdyz je kolo v rejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Nechtel jsem zakladat nove tema, ale posledni dobou pri prejeti i drobne nerovnosti a taky pri vytoceni kol mi neco jakoby "lupe" nebo jako kdyz "poposkoci pruzina" u predniho leveho i praveho kola(vychazi to jakoby z horni casti ulozeni kol) ... A po ranu, kdyz treba prejedu nejakou nerovnost, tak se mi zda jako kdyby melo cele kolo upadnout Auti ma 40tkm a jezdi prevazne po meste. Nevite cim by to mohlo byt???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Nechtel jsem zakladat nove tema, ale posledni dobou pri prejeti i drobne nerovnosti a taky pri vytoceni kol mi neco jakoby "lupe" nebo jako kdyz "poposkoci pruzina" u predniho leveho i praveho kola(vychazi to jakoby z horni casti ulozeni kol) ... A po ranu, kdyz treba prejedu nejakou nerovnost, tak se mi zda jako kdyby melo cele kolo upadnout Auti ma 40tkm a jezdi prevazne po meste. Nevite cim by to mohlo byt???? som na tom presne tak ako pises (24 tkm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Taky se hlásím do klubu, mě to začalo dělat v cca 15tkm, už jsem vyměnil kde co, popsáno v jiném příspěvku a přesně tento zvuk se mi taky nepravidelně objevuje. Zvláštní je, že nejvíce, když je vlhko, po dešti, ráno apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 pava: projevuje se mi to nejvice po delsim odstaveni auta (tedy pres noc a odpoledne, kdyz jdu z prace), to kdyz je auto studeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Myslím, že je to stále a pořád jedno a to samé a to nešťastné uložení horních tlumičů. Jestli tě to uklidní i po výměně tento pazvuk zcela nevymizí, jen se objevuje méně častěji (mám s tím své zkušenosti, měnil jsem ložiska horního uložení 2x) a dělá to většina Fabii, ne-li všechny, pravdou je, že některé méně, některé více. Proč to tak je netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.