Radek Obadal Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 kde má prosím umístěnou diagnostickou zásuvku??? fabia combi r.v 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 nalevo pod vypínačem světel, nalezneš vyklápěcí zásuvku. Když jí vyklopíš, tak zůstane otevřená a zarazí se o takový jazýček. Když použiješ mírného násilí, tak tento jazýček přemůžeš a schránka se vyklopí úplně a tam pak nalezneš diag.zásuvku. Jinak já jí otvírám tak, že na ten jazýček zatlačím prstem, aby šel snáz přes tu zarážku, páč u prvního způsobu hrozí že se jazýček ulomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 přesně tak, mě už se ulomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Jasně to je bolest Fábií I. Jak se to dělá moc často takt to lupne. Teď jsem kupoval novou kapsu. Provedení ONYX Přihrádka odkládací - 6Y1 857 919 47H - cena: 280kč nová se slevou 7% v atorizovaném servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) Ulomil se proto, že takto se přihrádka vyklápět NEMÁ. Stačí prstem nahmatat ten jazýček, který je na palubní desce, zatlačit směrem nahoru a přihrádka se sama zcela vyklopí. Vždy jsem před každým servisem tu přihrádku úplně z auta vytahoval, jen jednou jsem to neudělal a jistý odborník mi ulomil ten jazýček na palubní desce. Přece se na takovou prkotinu nebude dívat do návodu, žejo. Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 No to teď budu dělat taky !!!!! Kde a v jakým návodu nebo v DP? Prosil bych číslo stránky. Mám návod z 2002 a tam nic takovýho není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Je to např. v Dílenské příručce FABIA 2000 v oddíle Karoserie-montážní práce (01 Vlastní diagnostika) vydání 08.99.Číslo stránky je 01-1 strana 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.