Vany Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Cus lidi. Mam na vas dotaz. Koupil jsem zrcatka z Fiatu Stilo a jsou v el a maji i vyhrev. Zapojim to do Fabky tak aby to fachalo. Moje origo zrcatka nejsou v el. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Asi to nějak půjde, ale předpokládám, že na originální zapojení to fachat nebude (komunikace mezi L a P zrcátkem jde přes dveřní jednotky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ta elektrika se bude muset bastlit, urcite to nepujde jen jakoby kus za kus a navic bude problem, ze pokud jsi tam nemel vyhrev doted, tak dodelavat to tam nevim no, to bude problem jeste navic to chce nejakyho autoelektrikare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak na vyhrev prdim ale chtel bych aspon ty el. zrcatka no. Jinak se urco obratim na MartinaRS,uz jsem mu to rikal tak snad udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 no prave ten vyhrev bude z eletrikarskeho hlediska jednouzsi nez ta polohvatelnost.. vyhrev jsou ve sve podstate dva draty zapnuto/vypnuto, ale polohovatelnost a to jeste predpokladam ze chces pres origo ovladac, to je orisek uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Budu doufat ze MartinRS to dokaze. Ale jinak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Kolik jde z těch italských zrcátek drátů? Fabia má 2 na výhřev a 3 na ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Kolik jde z těch italských zrcátek drátů? Fabia má 2 na výhřev a 3 na ovládání. No je tam 9 dratu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!! http://www.cc-autodily.cz A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu. Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 No ja nevim tedy ja mu psal koncem tydne (22) a dosud neodpovedel, ackoliv tu byl snad kazdej den.. Pokud se neozve v dohledny dobe, budu muset jit ke konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!!http://www.cc-autodily.cz A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu. Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě. Cus. Dal jsem jine zrcatka proto, ze mi slo o jejich vzhled. Mohl jsem koupit origo Fabia WRC ale v nich nebylo nic videt a tyto byly hodne podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 No ja nevim tedy ja mu psal koncem tydne (22) a dosud neodpovedel, ackoliv tu byl snad kazdej den.. Pokud se neozve v dohledny dobe, budu muset jit ke konkurenci Cus. Omlouvam se ze jsem ti neodpovedel. Ale myslel jsem ze jak jsem psal ze to dam k MartinoviRS ze je ti odpovedel. Urcite to budu chtit dat na origo ovladace.Musim dokoupit vse co k tomu patri(novej ovladača krytka u spolujezdce atd.) Urcite napisu jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Tak ze to jde. http://wrc.dbdragteam.cz/Videa/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.