miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Maté někdo- zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 to je do smerovky ze ? a uz som to videl v smerovkach u fabii a svieti to rovnako podla mna ako clasica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 to je do smerovky ze ? a uz som to videl v smerovkach u fabii a svieti to rovnako podla mna ako clasica jo směrovky. Mě by zajímalo jestli mají zhasnutý opravdu chrom design. Viděl jsem ty bílý směrovky ale když skrz ně svítí slunce tak stejně hází na podklad oranžovou barvu. A TO FAKT NECHCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 no tak to by mali mat ale pocitaj ze je tam len tenka vrstva chromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Rekl bych, ze ty co jsou vyfoceny jsou DIADEMY... ty hazi takove barvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Maté někdo- zkušenosti Jenom ty ne.Měl jsem je a taky z D+M.Ta vrstva na nich je starašně silná.Světlo není skoro vidět. Pokud chceš stříbrné,tak Philips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Mam ty od Philipsu. Jsou super, presto je malinko videt jejich oranzovej nadech, nicmene je to o 1000% lepsi nez klasicka oranzova zarovka. A dalsi pozitivum? Maji o dost lepsi svitivost nez klasicka oranzova zarovka - na to jsem cumel, ale fakt bomba! Jen ta cena 450,- za par je holt husta. Dneska uz je blby svetlo, ale zitra zkusim nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Maté někdo- zkušenosti Jo mam je uz od lonska, libili se me ze v cirych svetlech nebude ta oranzova, pokud sviti tak stejne jaky ty standartni Spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Mam ty od Philipsu. Jsou super, presto je malinko videt jejich oranzovej nadech, nicmene je to o 1000% lepsi nez klasicka oranzova zarovka.A dalsi pozitivum? Maji o dost lepsi svitivost nez klasicka oranzova zarovka - na to jsem cumel, ale fakt bomba! Jen ta cena 450,- za par je holt husta. Dneska uz je blby svetlo, ale zitra zkusim nafotit. díky budu čekat na FOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Vždyť už tam foto v předním blinkru máš. Ještě jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Vždyť už tam foto v předním blinkru máš.Ještě jedno. Ok ale myslel jsem ty philipsy. Tohle jsou ty chromovky( nebylo by foto když svítí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Vždyť už tam foto v předním blinkru máš.Ještě jedno. Ok ale myslel jsem ty philipsy. Tohle jsou ty chromovky( nebylo by foto když svítí ) To jsou ty Philips.Ty chromovky jsem vrátil,svítily asi jako když tam dáš žárovky 24V. Svítí opravdu jasně ja psal Maverick.Foto zkusím zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 miro84: Jo, jo, je to foto tech Philipsu, taky jsem si toho nejdriv nevsim, ale je to v blinkru Octavie za stinitkem, proto me to taky zmatlo. I ja zkusim zitra foto na Fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Vždyť už tam foto v předním blinkru máš.Ještě jedno. Ok ale myslel jsem ty philipsy. Tohle jsou ty chromovky( nebylo by foto když svítí ) To jsou ty Philips.Ty chromovky jsem vrátil,svítily asi jako když tam dáš žárovky 24V. Svítí opravdu jasně ja psal Maverick.Foto zkusím zítra. Paráda ty philipsy vypadaj dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ja mam tyhle http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=5826 pokud chces foto tak to zitra muzu blejsknout, jinak sviti stejne jako ty standartni V predu mam http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/big...s_light_003.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Fotka Philips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ja mam tyhle http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=5826pokud chces foto tak to zitra muzu blejsknout, jinak sviti stejne jako ty standartni V predu mam http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/big...s_light_003.jpg Čau Mefisto. Prosímtě jak dlouho vydrží ty H7, jestli máš zkušenost. Já koupil nějaký aušus u Benziny, za dva měsíce v čudu, zrovna dneska jsem měnil druhou. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Oboje budu mit v lete rok, cili zadna dlouhodoba zkusenost, pul roku sviceni pul roku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Mefisto děkuji, budu shánět, je to víc než od Benziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Mefisto děkuji, budu shánět, je to víc než od Benziny. Omluva, zapoměl jsem se přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.