Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vany pane jasná věc....:-)))

jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-))))

Vloženo
Vany pane jasná věc....:-)))

jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-))))

Kruci to sem koupil teda blbe :((

Vloženo

Nejspíč ano pokud to tam někdo nepřebastlí :-))))jde o to co máš v autě ....na dešták je potřeba i jiné okno má to jiný uchyt a OI se od OII liší už na pohled a to nemusíš nic důkladně zkoumat.......M.

Vloženo
JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-))))

Mno snad po zime bude dost podobne postizenych jako ja co potkali kaminek ;)

Vloženo (editace)

JJ pane prácička blbá :-)))spodem jen u tdi.....tady spodem ani náhodou :-))))vadí tam sekundární čerpadlo vzduchu a jiné blbosti :-))))docela jsem se nad tím zasekl ale vše bez problemu udělal, hlavně mám radost s toho ventilku už to nedělá efekt 120 za studena :-)))a to je super konečně se to dá používat normálně....

PS dělal jsem to normálně vrchem jak je fotka jen jsem odstrojil lištu před sáním u měrky a potom pořádné světlo a zlámané ruce :-)))))

Editováno: , autor: MartinRS
Vloženo

To Martin RS:

Díky, žes poradil ohledně tý vodní pumpy, měnili mi ji teď doslova za pět minut dvanáct, brutálně ohoblovaná, z celýho lopatkovýho soukolí tam zbyly snad už jen dvě vcelku, ta už si koledovala o kousanec :feve: V servisu taky nechápali, proč to v autorizáku nevyměnili s rozvody na 180.tis.

Vloženo

JJ hlavně že za včasu se povedlo vyměnit!!!!!....já jsem chtěl hodit foto té naší ale nemohu jí najít byla taky dost hustá :-)))ještě jsem k tomu dělal ten termostat tak ted snad bude zas pokoj....:-))))

Vloženo

Jojo, kompletně to protáhli, i mě ukazovali úlomky, který z toho vychytaly :palec2:, odvzdušnili... :palec2: Prostě zlatí garážisti, oproti velkýmu Klokočka saloonu :aggressive: Když jsem tam volal, řekli mi, že u benzínu mění jen tekoucí pumpu, když není přesně předepsaná, nebo na výslovné přání zákazníka. Já myslím, že byli jen shnilý kouknout do servisky...No co, pro příště budeme chytřejší, staroušku :)

Vloženo

Ahoj Marťas potřebuju poradit se svojí závadou... :help:

Když zamknu auto tak mi centrál cvaká jako bych odemykal a zamykal ale auto zůstává uzamčený někdy to začne dělat hned jak zamknu jindy až po chvilce a někdy když nastartuju tak se hned samo zamkne...

Díky za radu!! :palec2:

Vloženo (editace)

Mám Problém že mi motor pri volnobehu beha nepravidelne, otacky mam pri 700, ale když auto stoji, tak sa ručička tak polmilimerta hybe dole aj hore, v servisu to spravili tak pol na pol, mal som poskodenu jednu hadicu kde sa dostaval do vnutra vzduch, tu mi opravili, , tiez mi vycistili škrtiacu klapku, od tedy sa mi ručička menej hybe pri volnobehu, ale predsaj sa trochu hybe..Martin vieš mi poradit?

Tiez mi vypisoval VAG, pokles tlaku medzi turbom a klapkou, ale olej mi to nežere, cize ventil je ok.

Editováno: , autor: revolic
Vloženo
Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............???

Nornálně všechno funguje jde zamknout i odemknout jak zámkem tak dálkou jen se to občas zamkne samo když nastartuju a někdy v tom prostě cvaká ale neodemkne se.

Alarm to nemá poze origo dálka v klíčku.

Jak na to přijít kde je zrada sakra??

Vloženo (editace)

Octavia 99 na Dodělávku 3.Generace ..dopodsvětlení budíků zapojedí D-DOTU moc šikovná věc a celkové opravení elektroinstalace.........

post-208-1238420998_thumb.jpg

post-208-1238421003_thumb.jpg

post-208-1238421010_thumb.jpg

post-208-1238421014_thumb.jpg

post-208-1238421064_thumb.jpg

Editováno: , autor: MartinRS

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...