Přejít na obsah

MartinRS a jeho montáže


MartinRS

Doporučené příspěvky

Vany pane jasná věc....:-)))

jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-))))

Kruci to sem koupil teda blbe :((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ pane prácička blbá :-)))spodem jen u tdi.....tady spodem ani náhodou :-))))vadí tam sekundární čerpadlo vzduchu a jiné blbosti :-))))docela jsem se nad tím zasekl ale vše bez problemu udělal, hlavně mám radost s toho ventilku už to nedělá efekt 120 za studena :-)))a to je super konečně se to dá používat normálně....

PS dělal jsem to normálně vrchem jak je fotka jen jsem odstrojil lištu před sáním u měrky a potom pořádné světlo a zlámané ruce :-)))))

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Martin RS:

Díky, žes poradil ohledně tý vodní pumpy, měnili mi ji teď doslova za pět minut dvanáct, brutálně ohoblovaná, z celýho lopatkovýho soukolí tam zbyly snad už jen dvě vcelku, ta už si koledovala o kousanec :feve: V servisu taky nechápali, proč to v autorizáku nevyměnili s rozvody na 180.tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, kompletně to protáhli, i mě ukazovali úlomky, který z toho vychytaly :palec2:, odvzdušnili... :palec2: Prostě zlatí garážisti, oproti velkýmu Klokočka saloonu :aggressive: Když jsem tam volal, řekli mi, že u benzínu mění jen tekoucí pumpu, když není přesně předepsaná, nebo na výslovné přání zákazníka. Já myslím, že byli jen shnilý kouknout do servisky...No co, pro příště budeme chytřejší, staroušku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Marťas potřebuju poradit se svojí závadou... :help:

Když zamknu auto tak mi centrál cvaká jako bych odemykal a zamykal ale auto zůstává uzamčený někdy to začne dělat hned jak zamknu jindy až po chvilce a někdy když nastartuju tak se hned samo zamkne...

Díky za radu!! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Problém že mi motor pri volnobehu beha nepravidelne, otacky mam pri 700, ale když auto stoji, tak sa ručička tak polmilimerta hybe dole aj hore, v servisu to spravili tak pol na pol, mal som poskodenu jednu hadicu kde sa dostaval do vnutra vzduch, tu mi opravili, , tiez mi vycistili škrtiacu klapku, od tedy sa mi ručička menej hybe pri volnobehu, ale predsaj sa trochu hybe..Martin vieš mi poradit?

Tiez mi vypisoval VAG, pokles tlaku medzi turbom a klapkou, ale olej mi to nežere, cize ventil je ok.

Editováno: , autor: revolic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............???

Nornálně všechno funguje jde zamknout i odemknout jak zámkem tak dálkou jen se to občas zamkne samo když nastartuju a někdy v tom prostě cvaká ale neodemkne se.

Alarm to nemá poze origo dálka v klíčku.

Jak na to přijít kde je zrada sakra??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...