Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mobb77: No prave, jenze auto bez ABS s regulatorem a zadnima kotoucema ofiko neni, tudiz asi nejsou ani nejake ofiko nastavovaci hodnoty. A metoda "pokus-omyl" je v tomto pripade nevhodna, protoze co se muze zdat ok na suchym asfaltu, nemusi byt ok na mokru a uz vubec ne na snehu, nebo brzdeni v primem smeru vs. brzdeni v zatacce atd., atd.

S brzdama bych si nehral...

Vloženo

Jak píše Maverick, auto bez ABS je problém udělat. Ale už je tady jeden blazen co by to chtěl udělat, ale až příští rok. Takže jak se někde vymele tak napíšu . . . . . . ;)

Vloženo
Mam moznost jezdit v podstate totoznym autem (samo ze to jsou dve auta, az na motor 16V 55kW a druhe 74kW totozna) a pocit z brzd s kotoucema vzadu je lepsi. Auto je stabilnejsi a i pri beznem brzdeni je na naprave s kotoucema vzadu citit vetsi ucinek nez s bubnama.

Pri prudsim brzdeni treba i z nizke rychlosti (40km/h) se neponoruje jen predek (auto s bubnama vzadu), ale jakoby si auto s kotoucema vzadu sedalo cele, tedy predek i zadek jakoby soucasne.

Tezko se to popisuje, chtelo by to aby si to kazdy zkusil...

presne :)

Vloženo

Také jsem řešil zadní nápravu, měl jsem v hajzlu bubny a tak jsem koupil za 4 tis celou zadní nápravu z RSka. Je to bomba, auto najednou brzdí jako o život (aby ne ty bubny už vůbec nebrzdili). Vřele všem doporučuji. :)

Host GeOrGe...
Vloženo

Daj se hodit kotouče na zadek u Fábinky 1.2 47 Kw díky B)

Vloženo

predpokladam ze vyse zminovane ceny jsou z vrakacu, annonce atd, ve skoda servisu by urcite za 4 nebyla, kazdopadne sem se po ni taky pidil, resp. pro octavku a za cenu 4-5 tisic ji sezenes bez problemu, takze to fakt sedi

Vloženo

Pokud se nemylim, tak cena 4 tis. byla za nove dily, ale sehnane pres zname toho dotycneho - kdo to byl at se prizna - Fabka16V? -_-;)

Jinak cena novych dilu ofiko je nekde u hranice cca 30 tis. Kc.

Dalsi moznost je sehnat celou zadni napravu treba z vrakace...

Vloženo

Maverick: Jo jo, já jsem to sehnal, ale za 4 000,- to byla náhoda. Teď je situace už horší a pokud chce člověk nové kotouče, desky, lanka atd. Tak by měl počítat s cenou kolem 10 000,- i s prací.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...