ThomasTDi Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Zdravím, mám problém, po odkalení nejde auto nastartovat, koukal jsem i na gumičky a vše vypadá OK, průhledná hadička co vede s filtru k mororu je vydět vzduch, ale natáhnout naftu nejde, vybil jsem uplně baterku, trvá to tak dlouho normálně? Nebo mám někde prroblem? Dnes opět nabiju a zítra to zkusím znovu. Včem může být ještě problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 No neviem ako si to robil ale pri vymene filtra sa ma naplnit zhora naftou. Pri odkaleni zrejme tiez,aby nebol prazdny a nemuselo cerpadlo tahat dnu naftu. Sice neviem ci dokaze tahat ak sa nahodou uplne zavzdusni. Mne pri vymene filtra 2 krat zdochlo a potom uz pohoda. Takze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 U moderních motorů typu PD není treba odvzdušnovat nic, u rotaček je treba odvzdušnit palivovou soustavu, nicméně netuším jak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 PD nemám, mám klasiku 1.9TDi 66kw r.v.2001 , poprvé jsem startoval s prázdným filtrem,pak jsem ho zalil, no uvidím zítra po výměně O- kroužků. Ještě by mě zajímal ten postup odvzdušnění, máte někdo prosím? Díky všem za typy a rady:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) dolij palivový filtr naftou, sundej plastový kryt motoru, povol kovové trubky na vstřikovačích (17 klíč) (nemusíš je sundávat) a startuj, až ti ze všech vystříkne nafta tak je zašrubuj zpátky, dotáhni a zkus nastartovat, mělo by ti to chytnout Editováno: 5. leden 2010, autor: KaJe Necituj předchozí příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 To se mě taky minulej rok při výměně paliv. filtru stalo.Nakonec sem musel naplnit pal. filtr až po okraj a injekční stříkačkou sem naplnil obě hadičky co vedou k motoru a chytlo mě to.Jak je tam jen vzduch tak to čerpadlo to nenasaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Takže dnes jsem dal nový filter s novýma O-koružkama, a přesně podle "Esaře" jsem požil injekční stříkačku, filtr nalil až po okraj naftou a start hned na podruhé naskočil:) Díky všem za rady a typy:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Jak se cítíš po požití injekční stříkačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 jj, pohoda, hlalvně že to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.