Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Viděl jsem v několika fabkách čalounění interiéru. Jelikož sériové plasty nejsou nic moc tak se ptám, kde, jak, za kolik a z jakého materiálu se to dá očalounit.. Popř. sem dejte foto vašeho interiéru atd... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 pocalounit si muzes vsechno sam. Pokud jsi trochu zrucnej a nekdo v rodine ma sici stroj. Latku koupis treba zde: http://katalog.seznam.cz/19/73/85.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 presne jak ptica rika. neny to tak tezky. mrkni se u me na predstavu auticka...udelal jsem si par veci sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 souhlas s klukama, latku mam od stejne firmy jako ptica praci jsem si provedl sam i diky pticovo radam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 zdravim...chtel bych se zeptat, jestli ste si nekdo nechaval neco calounit, kde a kolik to stalo...sam to asi nezvladnu, sici stroj nemam a sikovny taky nejsem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 co chceš čalounit? jestli něco takového, tak zvládneš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Když to zvládne Bobajs tak fakt kdokoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 hajzle nedobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 zdravim...chtel bych se zeptat, jestli ste si nekdo nechaval neco calounit, kde a kolik to stalo...sam to asi nezvladnu, sici stroj nemam a sikovny taky nejsem:) Ahoj ja jsem se taky pustil do čalounění není to sranda zítra bych měl mít látku tak jestli se to povede pošlu fotky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ahoj ja jsem se taky pustil do čalounění není to sranda zítra bych měl mít látku tak jestli se to povede pošlu fotky . Odkud budeš mít látku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ahoj ja jsem se taky pustil do čalounění není to sranda zítra bych měl mít látku tak jestli se to povede pošlu fotky . Ahoj latka je stejna jako potahy je to od firmy Mad. Už to skoro mám jukni A když jsem v tom rozebíráni tak jsem to přípravil na zapojení dálkového ,ale to si nechám zapojit na to bunky nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) co je na posledni fotce ocalouneno? potahy sedadel? vie niekto o predajcovi relevantnej látky na Slovensku? a bobík tie ABC sloupky jsom cerna alcantara? Editováno: 3. Březen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 nevím co je to zač, ale chlup se po přejetí prstem neobrací, což je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 co je na posledni fotce ocalouneno? potahy sedadel?vie niekto o predajcovi relevantnej látky na Slovensku? a bobík tie ABC sloupky jsom cerna alcantara? Ahoj firma Mad je ze Slovenska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 nevím co je to zač, ale chlup se po přejetí prstem neobrací, což je bomba Můžu vědět kde si tu látku koupil?Když tak sem hod odkaz. A čím jsi to lepil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) idem hladat firmu mad dik najdene, je to rimavska sobota a z ponuky tych latok si nevyberiem. napises prosim o nej nieco viac? Editováno: 4. Březen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) idem hladat firmu maddik najdene, je to rimavska sobota a z ponuky tych latok si nevyberiem. napises prosim o nej nieco viac? Ahoj ja jsem zašel do škodovky a tam jsem si to obědnaval nevím jestli to jde obědnat přimo u nich a jedíny co vim tak je odkaz www.autopotahy.sk A jesše jedno vim je to kvalitka Editováno: 4. Březen 2008, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 lepil jsem to Chemopren Extreme, nanášení lepidla štětcem a dobrý je koupit si i ředidlo od chemoprenu Látku kupoval Lewis, tak nevím odkud to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 a bobiku este nemas vysledok stropu so stlpikmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahoj latka je stejna jako potahy je to od firmy Mad.Už to skoro mám jukni A když jsem v tom rozebíráni tak jsem to přípravil na zapojení dálkového ,ale to si nechám zapojit na to bunky nemám. Tak hotovo. Foto pro porovnání . A pár fotek při tééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ty plasty jsi potom svaroval ? nebo jak to mas dane zase do puvodniho stavu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ty plasty jsi potom svaroval ? nebo jak to mas dane zase do puvodniho stavu ? Ano je to svařené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) tak to uz jo musela to bejt hezka prace. ja se bojim ze to pak nesvarim, chtel bych ocalounit vrchni stranu, pac tam od letni upocene packy mam flak. Editováno: 5. Březen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to uz jo musela to bejt hezka prace.ja se bojim ze to pak nesvarim, chtel bych ocalounit vrchni stranu, pac tam od letni upocene packy mam flak. Ahoj máš namysli ten díl s kličkou ? Tak ten jsem odřízl. A spět jsem ho stahl el.sponkama ,než jesm ho odřízl připravil jsem si dirky aby to pasovalo. Měl jsem připravenou i laminovací soupravu pro případ kdyby to nedrželo ,ale neni potřeba drží to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 alzbetka: tak to koukam si ten vrsek odriznul jo?do toho se mi nechtelo,takze sem vrsek jen sikovne zastrcil cartmanko: na svarovani nic neni, jde to krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.