Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to je důvod, proč nesnáším DSG a tyhle všechny nový elektrický pičoviny. člověk jede a najednout to přestane přidávat, podřazovat. krám s názvem DSG.... tak zastavit, zkusit se rozjed nic, tak to típnu, znova nastartuji a znova to jede..

vidíš a mne včera pri predbiehacom manévri 1,8T stratila výkon - asi turbo , znovu trošku zabrala a zase stratila , a to je stará mechanika ... 

Jo ale 1.8 tecko si polecis doma v garazi za par korun :))))) proto takove auto jeste porad mam jako nahradni kdyz zbankrotuju a budu muset jezdit zalevno a nebudu moct zivit gorilu 3,6:-))))

prej gorilu , gorila je trošku moje druhé naj auto a to Audi A8Long 6,3FSI W12 , to je parádička , SII 3,6 je proti tomu zadarmo ... 

Neboj sa nič , dnes už nie je problém ten DSG za lacno opraviť , prípadne sa častejšie začínajú objavovať na predaj nové kusy v rozumnej cene ... Zháňal som jednu do 3,6 a mal som asi 5 ponúk , s toho jedna skoro nová s protokolom z diagnostiky , tá bola za cca 30tis kč ... 

No nevim kolik bych musel udelat mesicne abych sel do nove audi:-) pro me je momentalne tak akorat 3,6 :-) vic bych neudychal komfortne s rezervou

ja som slobodný , 3,6 bude bez problému

• 2 měsíce později...

Pawouku díky ale ako vidím , čo Vaculíkov článok to kktina ...

Ja som to nepísal , čítal som posledne celé ojetiny čo teraz vyšli a tam bolo toľko dookola omielaných vecí ktoré píšu doslova každý týždeň a kopec poloprávd alebo úplných blbostí , horšie je že si podľa toho ľudia robia názor , chlap je trošku všeobecný "odborník" na autá a každý kto vidí tieto konkrétnosti okolo koncernu tak vie že dosť plká o veciach čo nie sú pravda .. O tom ako v jednom čísle je motor XXX doporučený a o mesiac už nie , o tom si tiež myslím svoje ... 

No škoda, že když o tom víš, že to neopravíš, když tady jde vlastně jen o jednu variantu Superba. Jinak s tím co píšeš se dá souhlasit.

Sviečky - originál japonské NGK , očividne ich v ruke nemal ... 

Vibrácie v cca 2250-2500 otáčkach - píše sa o výmene celého kardanu za 35tkč , v reále výmena zadnej hardy spojky za 8tis v origu a dá sa aj lacnejšie , stredové ložisko kardanu menil čo poznám jeden človek a to bolo auto zo 400 000tkm ... OII ... 

S tým líšením sa mechanikou to bude zrejme zložitejšie , aspoň podľa ETKY .  

Osobne som čakal že sa dozviem niečo nové a nie len to čo vyčítaš na nete , ale nové info asi jedine od policajtov ... 

Najviac ma zaujíma , a na to mi nikto doposiaľ neodpovedal dôvod zmeny olejového filtra /do cca polky 2011 tdičková vložka 071115562C/ a od dátumu "Passatová" veľká vložka 03H115562 a nový modul olejového chladiča ... či to malo dôvod alebo len unifikácia

Spis me vadi,ze pasik ma větší výkon a lepší výbavu... (Výkon jde upravit)...

A časopisy autosalon nemá cenu brat vážně.

Upraveno od kokta7

akurát realita je taká že väčšina pašíkov čo stretávam je v holobyte ... skôr vidím veľkú výhodu v sedane -priečku za sedačkami a pevné sklo mám v krvi , kufor mi nevadí a tuhosti karosérie to pomáha veľmi .. výkonovo neviem ako , ideál by to bolo preskladať - vačky sú tuším iné , neviem či nie aj hlava a samozrejme jednotka ale to nepôjde ... 

• 1 měsíc později...

Tady je můj

Čau ten volant je nějaky příplatkový???moc hezký...ja chci taky

• 5 týdnů později...

Tady je můj

Ahoj, můžu se zeptat, co to je za kola? Díky!

• 4 týdny později...

Poraďte kde zjistím jestli má auto přehrátej SW a jestli DSG bylo na svolavačce na přehrání ? Ve škodovce mi to nedokázali říct.

V jiné Škodovce.

Volant SUP II Face a kola OZ Palladium

• 1 měsíc později...

Kluci jenom takova hloupá otázka 3.6 má EGR ventil nebo ne? Popřípadě nevíte kde? Moje auto chytlo zvuk ala TDI

Jestli auto bylo na svolavacce se pozna v servisce a pod podlahou v kufru (musi tam byt nalepka provedene svolavacky).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.