Duben 4, 201411 r to je důvod, proč nesnáším DSG a tyhle všechny nový elektrický pičoviny. člověk jede a najednout to přestane přidávat, podřazovat. krám s názvem DSG.... tak zastavit, zkusit se rozjed nic, tak to típnu, znova nastartuji a znova to jede..
Duben 5, 201411 r vidíš a mne včera pri predbiehacom manévri 1,8T stratila výkon - asi turbo , znovu trošku zabrala a zase stratila , a to je stará mechanika ...
Duben 6, 201411 r Jo ale 1.8 tecko si polecis doma v garazi za par korun )))) proto takove auto jeste porad mam jako nahradni kdyz zbankrotuju a budu muset jezdit zalevno a nebudu moct zivit gorilu 3,6:-))))
Duben 6, 201411 r prej gorilu , gorila je trošku moje druhé naj auto a to Audi A8Long 6,3FSI W12 , to je parádička , SII 3,6 je proti tomu zadarmo ... Neboj sa nič , dnes už nie je problém ten DSG za lacno opraviť , prípadne sa častejšie začínajú objavovať na predaj nové kusy v rozumnej cene ... Zháňal som jednu do 3,6 a mal som asi 5 ponúk , s toho jedna skoro nová s protokolom z diagnostiky , tá bola za cca 30tis kč ...
Duben 6, 201411 r No nevim kolik bych musel udelat mesicne abych sel do nove audi:-) pro me je momentalne tak akorat 3,6 :-) vic bych neudychal komfortne s rezervou
Červen 16, 201411 r Ja som to nepísal , čítal som posledne celé ojetiny čo teraz vyšli a tam bolo toľko dookola omielaných vecí ktoré píšu doslova každý týždeň a kopec poloprávd alebo úplných blbostí , horšie je že si podľa toho ľudia robia názor , chlap je trošku všeobecný "odborník" na autá a každý kto vidí tieto konkrétnosti okolo koncernu tak vie že dosť plká o veciach čo nie sú pravda .. O tom ako v jednom čísle je motor XXX doporučený a o mesiac už nie , o tom si tiež myslím svoje ...
Červen 16, 201411 r No škoda, že když o tom víš, že to neopravíš, když tady jde vlastně jen o jednu variantu Superba. Jinak s tím co píšeš se dá souhlasit.
Červen 16, 201411 r Sviečky - originál japonské NGK , očividne ich v ruke nemal ... Vibrácie v cca 2250-2500 otáčkach - píše sa o výmene celého kardanu za 35tkč , v reále výmena zadnej hardy spojky za 8tis v origu a dá sa aj lacnejšie , stredové ložisko kardanu menil čo poznám jeden človek a to bolo auto zo 400 000tkm ... OII ... S tým líšením sa mechanikou to bude zrejme zložitejšie , aspoň podľa ETKY . Osobne som čakal že sa dozviem niečo nové a nie len to čo vyčítaš na nete , ale nové info asi jedine od policajtov ...
Červen 16, 201411 r Najviac ma zaujíma , a na to mi nikto doposiaľ neodpovedal dôvod zmeny olejového filtra /do cca polky 2011 tdičková vložka 071115562C/ a od dátumu "Passatová" veľká vložka 03H115562 a nový modul olejového chladiča ... či to malo dôvod alebo len unifikácia
Červen 16, 201411 r Spis me vadi,ze pasik ma větší výkon a lepší výbavu... (Výkon jde upravit)... A časopisy autosalon nemá cenu brat vážně. Upraveno Červen 16, 201411 r od kokta7
Červen 16, 201411 r akurát realita je taká že väčšina pašíkov čo stretávam je v holobyte ... skôr vidím veľkú výhodu v sedane -priečku za sedačkami a pevné sklo mám v krvi , kufor mi nevadí a tuhosti karosérie to pomáha veľmi .. výkonovo neviem ako , ideál by to bolo preskladať - vačky sú tuším iné , neviem či nie aj hlava a samozrejme jednotka ale to nepôjde ...
Září 11, 201410 r Vím,že to tady nepatří,ale kdyby někdo chtěl- http://auto.bazos.cz/inzerat/38494257/Skoda-Superb-Combi-36-4x4-DSG-Edice-PrahaFull-vybava.php
Říjen 6, 201410 r Poraďte kde zjistím jestli má auto přehrátej SW a jestli DSG bylo na svolavačce na přehrání ? Ve škodovce mi to nedokázali říct.
Říjen 6, 201410 r jestli se jedná o svolávačku, tak možná by se dalo zjistit zde: http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce... jinak v tom servisu jsou pěkný amatéři, protože kdo jiný by to měl zjistit lépe než oni. Souhlas s motosmanem výše.
Listopad 11, 201410 r Kluci jenom takova hloupá otázka 3.6 má EGR ventil nebo ne? Popřípadě nevíte kde? Moje auto chytlo zvuk ala TDI
Listopad 11, 201410 r Jestli auto bylo na svolavacce se pozna v servisce a pod podlahou v kufru (musi tam byt nalepka provedene svolavacky).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.