michal2009 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Ahoj kluci, jak by vypadala O1 s lištama na dveřích jako má O2? nemáte to tady někdo? fotku bych moc ocewnil, případně se vyjádřete prosím, jak tyto lišty nalepit, když byly již jendou použité děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 použitý budou poeldě mě zohybaný do jetých bych já osobně nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Vypadala by asi takto,ta zadní se musí zkrátit,lepí se kvalitní oboustranou páskou,je lepší koupit nový,než použitý.Mám tam ještě nad nima nerez od milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Pěkné, moc pěkné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Děkuju za reakce, takže do nich si nepůjdu, vzhledem k tomu, co psal Notobi. Myslíte že je to reálný? Ti, co sjte s lišty už manipulovali. Já jsem je ještě neměl v ruce, takže netuším, jak jsou mekkné atd. Jinak Eso, supr auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 jen nechápu jakej má smysl kupovat lišty z OII když se musí navíc řezat mam na OI originál a nevidim na nich n ic špatnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 měl jsem možnost koupit lišty už nalakované, v mé barvě za 500, což z ekonom. hlediska supr věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.