Přejít na obsah

Palubka OII výměna

kukurelli

Doporučené příspěvky

Sloziteho na tom nic neni, pokud vis jak na to. Poprve jsem to delal tak 6 hodin, naposledy jsem to mel vymenene za cca 2,5 - 3 hodky. Pokud jsi uz nekdy neco podobneho delal, tak se neni ceho bat, poku ne, tak se do toho ani nepoustej. Pro neznaleho je porod sundat podvolantovou jednotku... Airbagy jen vymenis kus za kus, jednotku nechas starou a jen smaznes VAGem chyby. Jo a aby ti ty airbagy fungovaly, tak musis vymenit i pasy, podku se pri narazu odpalii!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sloziteho na tom nic neni, pokud vis jak na to. Poprve jsem to delal tak 6 hodin, naposledy jsem to mel vymenene za cca 2,5 - 3 hodky. Pokud jsi uz nekdy neco podobneho delal, tak se neni ceho bat, poku ne, tak se do toho ani nepoustej. Pro neznaleho je porod sundat podvolantovou jednotku... Airbagy jen vymenis kus za kus, jednotku nechas starou a jen smaznes VAGem chyby. Jo a aby ti ty airbagy fungovaly, tak musis vymenit i pasy, podku se pri narazu odpalii!

no jasny,myslim ten vrchni plast:) ted jeste k tem pasum, ty jsou treba vymenit protoze budou poskozeny nebo to manejakou dalsi souvislost a pytlema?

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že ak sa odpálili airbagy, tak sa odpálili aj pyropatróny v predpínačoch pásov. Takže ťa výmena pásov tak či tak neminie. Okrem toho aj keby auto nemalo predpínače pásov, tak pás je zhotovený tak, aby sa pri náraze trochu natiahol. Ale nevratne. Čiže pri nasledujúcej nehode by sa už nenatiahli a mohli by posádku viac ohroziť.

Odkaz ke komentáři

Pri vymene palubovky se nemusi menit podvolnatovka, ale chce to vytahnout packy blinkru a steracu, aby se to lip a pohodlneji vytahovalo - jednou jsem to zkousel i s tema packama a sla mi palubovka jen ven, dovnitr uz ty packy zavazeli, tak sem je stejne musel sundat a s tim souvissi podvolantovka...

Pokud jsou odpalene airbagy, tak budou s nejvetsi pravdepodobnosti predni pasy, pripapadne i zadni pasy odpalene spolecne s airbagama. Dale se vetsinou pri odpaleni pasu znici takovy ten mechanismus co drzi predni pasy na sloupku v urovni ramen a nastavuje se s nim vyska pasu...

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...