Přejít na obsah

Vrzani podvozku


Kolafa

Doporučené příspěvky

Jojo - buďto vrže přícnej stabilizátor (to už mám za sebou) a nebo silentbloky dole na ramenu (a to budou kluci MOŽNÁ měnit do konce měsíce), ty kulový čepy mě asi ještě čekaj někdy v budoucnu :D

Jinak se to pozná i když se nejede, musíš ale vytvořit větší sílu a zahoupat autem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_BENY

presne tak jak pise Vasik menil jsem silembloky.kosti.prostrikaval ulozeni tlumicu a porad nic. nakonec doslo na cepy i kdyz jejich stav byl O.K. sli do prdele poridil jsem TRW kus 400.- a bylo po vrzani napred jsem je zkousel prostriknou WD ale ani to nepomohlo az s novejma byl pokoj. vam reknu nez se na to doslo jsem se pekne natrapil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mazal jsem gumy na stabilizátoru silikonovým sprejem nepomohlo to, jenom vrzání bylo slabší, nakonec jsem gumy rozdělal namazal grafitkou chvíli byl klid ale pak znovu vrzání.Koupil jsem nový ve Škodovce a je už skoro rok klid.Kuláky stačí napíchnout jehlou(slabou)do gumy a injekční stříkačkou stříknout trochu něčeho.Silikon,konkor akorát ze spreje to v injekční stříkačce pořád šumí.Jinak to mám vyzkoušený z Feldy(najeto na orig.kuláky 130 000 pak jsem prodal) guma se zatáhne a ničemu to nevadí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Zdar, nemate nekdo zkusenost s vrzanim podvozku? Nejak mi to zacalo vrzat, jak starej trakar a nevim presne co, protoze to samozrejme vrze jenom za jizdy. Hlavne vepredu, co by to mohlo byt???

Jsou to na 100% silenbloky co drzi stabilizator(torzni tyt) v kastli auta.Vymen to,pripadne pokud jsou dobre staci namazat siliconovym olejem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_palics

no,ale mne ted trapi jina vec,pri prejezdu nejakejch nerovnosti,mi neco mlati u levyho predniho kola,jako kdyby bylo neco volnyho,ale nejni.meli sme to s kamosem na zvedaku a na nic sme nedosli.mate s tim nekdo nejakou zkusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak mi to taky brutalne vrze, zajimave je, ze pokud prejizdim nejaky retarder a auto se zhoupne hodne - tak to nevrzne, pokud jedu ale pomalu po temer rovne silnici (jen drobne nerovnosti) a auto se mirne pohupuje, tak to vrze jak svina :)

myslite ze silenbloky?

nebo poradil by mi nekdo, kde to mam prostrikat? :-)

nebo nove tlumice? - s tim tak trochu pocitam...

Dik -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Host Adriana
lortab withdrawal describes lortab withdrawal. propecia information describes propecia information. wellbutrin describes wellbutrin. buy valtrex describes buy valtrex. amoxil drug describes amoxil drug. soma describes soma. clonazepam 1mg describes clonazepam 1mg. effexor xr side effects describes effexor xr side effects. vicodin abuse describes vicodin abuse. snorting provigil describes snorting provigil. diabetes lawsuit seroquel describes diabetes lawsuit seroquel. buy famvir describes buy famvir. order imitrex describes order imitrex. vicodin detox describes vicodin detox. lipitor describes lipitor. wellbutrin xl side effects describes wellbutrin xl side effects. adipex phentermine xenical describes adipex phentermine xenical. prilosec side effects describes prilosec side effects. cheap diflucan prescription describes cheap diflucan prescription. cytomel side effects describes cytomel side effects. buspar weight gain describes buspar weight gain. 25mg coreg describes 25mg coreg. zelnorm information describes zelnorm information. goodyear allegra tire describes goodyear allegra tire. zyrtec allergy describes zyrtec allergy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera konečně nechal vyměnit silentbloky na stabilizátoru. Prostříknutí stačilo na nějaký čas a pak to znova vrzalo. Silentbloky stály 360,-, práce 200 a je klid, nevrže a na příčných nerovnostech ani nebouchá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...