Přejít na obsah

Zkušenosti se značkovými servisy Škoda


loutek

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nechcete se někdo podělit s tím, jaké máte obecně zkušenosti se značkovými autoservisy Škoda?

Zájímají mě jak pozitivní tak negativní zkušenosti a možná dotaz, co převláda?

Mám v plánu popsat svou zkušenost, ale čekám, jak to dopadne, teď bych se rád naladil nějakými Vašemi postřehy.

Jakou máte zkušenosti v komunikací s človekem, který vůz přebírá ?

Dík Loutek

Na zkušenosti se servisama tu máš 2 vyvěšený témata, tak co dělit o zkušenosti tam? :o

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemam cas se nejak rozepisovat, ale v rychlosti, kdyz od tebe vuz nekdo prebira, tak dycky maze med kolem huby. Jak jsou nejlepsi vse jde nebo zkusi, atd.

Jinak k par servisum:

NHCar - Strahov - problem s opravou elektriky a garanckou u O1 v 240000km, neudelali co jsem potreboval (oprava ridici jednotky dveri ridice, oprava prerusovace blinkru), reklamaci neuznali, garancka se protahla o den a jeste meli problem s poskytnutim nahradniho auta. vyfakturovali si za vse - v tomto pripade nespokojenost. Jinak s timto servisem bezproblemova spoluprace - tento pripad asi nahoda, bylo to mezi vanocema a silvestrem, tak mozna proto.

Auto Jarov - dobry servis, super pristup, rychle terminy oprav a kontrol, nektere veci po domluve na pockani. Aktivni pristup ze strany personalu pokud je problem, nebo nejaka komplikace.

Porsche České Budějovice - servis kam jezdim pravidelne a dlouho, celkova spokojenost, akorat neumi udelat elektriku (treba problem s vybijenim ve Felicii, reseno vymenou baterky a pritom to vybijelo HF, ktere stacilo odpojit - odesla mu RJ), jinak si nemohu stezovat. Je fakt ze treba na firemnich autech nam obcas vyfakturovali neco navic co nedelali, ale aspon ty dily otreli, ze to vypadalo jako kdyby na tom makali.

CB Auto - Český Krumlov - dlouhodobá zkušenost, naprosta spokojenost, pouzite dily mam vzdy v aute, pripadne jim je muzu nechat. jeste jsem neprisel na to ze by se mnou vyjebavali.

CB Auto - České Budějovice - byl jsem tam asi dvakrat, pristup me neoslovil, a kdyz jsem chtel neco upravit tak to vetsinou neslo... :-(

Na ferovku celkovy zaver - autorizovany servis dokud je auto v zaruce, nebo se plati leasing (vetsinou v podminkach smlouvy). Jinak je rozhodne lepsi jezdit k osvedcenym neautorizovanym servisum, nebo znamejm. Za ty prachy to stoji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...