Braver Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Z prezentovaneho grafu v tomto clanku je jasne viditelna stabilita viskozni hodnoty oleje 5W30 v porovnani s jinymi specifikacemi. http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_vlastnosti_oleju2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) ... Editováno: 10. Listopad 2010, autor: martin.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 co keby ste zacali citat aj technicke listy, mozno by vas osvietilo, som sklamany z toho, ze za vas hovoria fora a dojmy a nie vlastne skusenosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Tak zvlastni skusenosti mam najeto na mogul 10w40 pres 90tis olej neni potreba dolejvat vydrzi po celou dobu 10tis,na kterou jsem zkratil serv.interval a proc po deseti ja zkratka na nejaky loglife neverim a menit olej po deseti me naucil muj tata a za 16let za volantem jsem po mechanicke strance oddelal pouze motor ve 120kdyz jsem bez vyplachu dal olej AD misto A a rozpustil si tal vsechen sajrajt v motoru z horsiho oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 No keby si pozrel ten graf zistil by si že aj tá 10w40 je na tom lepšie ako 5w40 v "stay in grade" Tak zvlastni skusenosti mam najeto na mogul 10w40 pres 90tis olej neni potreba dolejvat vydrzi po celou dobu 10tis,na kterou jsem zkratil serv.interval a proc po deseti ja zkratka na nejaky loglife neverim a menit olej po deseti me naucil muj tata a za 16let za volantem jsem po mechanicke strance oddelal pouze motor ve 120kdyz jsem bez vyplachu dal olej AD misto A a rozpustil si tal vsechen sajrajt v motoru z horsiho oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumcajs Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Nazdar pánové, jsem před výměnou oleje - motor HTP 40 kW - v knize "Jak na to" doporučují vyměnit všechny 3 O kroužky, ale u filtru je jen ten velký. Neznáte někdo rozměry těch menších O kroužků nebo je nevyměňujete? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Zatim jsem je nemenil 100tis.sice jsem uz o tom taky uvazoval,ale pokazde na ne zapomenu.Kazdopadne ve skodovce budou vedet jaky tam dat,takze objednat u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 mám 206 500 a též jsem je ještě neměnil. Vždy jen ten velký s filtrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumcajs Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Děkuji, pánové - mám 150 000 km - ve Škoda servise u nás mne nasrkakali tak se tam už nechci ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.