Přejít na obsah

Barva na bubny


tichy

Doporučené příspěvky

Ja sice bubny nemam, mam vsade kotuče a prasiatka mam natrete hammeritom, za tu cenu je to myslim že velmi dobra volba. Kupil som tu najmenšiu plechovku za asi 5€, natrel som s tym všetky strmene a 3/4 plechovky ešte ostalo... Tie origo farby na strmene stoja okolo 20€ a vysledok je rovnaky. Najlepšie by ale bolo dať to streknuť praškovou farbou (komaxit) to by držalo velmi dobre a vyzeralo by to ešte lepšie :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, já natřel bubny a prasátka 2složkovou barvou na brzdiče(je to sada -MOTIP-barva,tvrdidlo,čistící spray,štětec,rukavice a míchátko) a je to paráda. Protože to bylo po první zimě, tak jsem nemusel odrbávat rez, takže to šlo dobře.

Editováno: , autor: petrisa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze se to tady uz nekde psalo, ale nemuzu to najit. Hamerite asi taky svoji praci odvede, ale obecne jsou zaruvzdrone barvy, ktere jsou urcene primo na brzdovej system. Stoji kolem 200 Kč a vystacej na cely auto ( 2x kotouc, 2x buden). Delaj se ve vsech moznejch barvach. Ja mam modry, na sluzebni sem delal pred 14 dny zluty.

Proste zvednes auto, sundas kola, bratenym kartacem poradne vsechno ocistit, pak umejt vodou, pak sem pouzil technickej benzin a poradne to odmastil. No a pak proste pomalu po vrstvickach pekne nastrikat. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to blacky ta žlutá musí vypadat dobře nebyla by fotečka jak to vypadá táta si koupil novou fabču a už udolávám na nějakou tu upravičku  :)ale prozatím ododlává ;)

auto je roomster bezova kapucino, fotku poslu.

post-5601-1272972192,9771_thumb.jpg

post-5601-1272972197,8962_thumb.jpg

post-5601-1272972202,5965_thumb.jpg

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To blacky ta žlutá vypadá křiklavě natož zelená ta svítí už na dálku ale jinak  loltátu pořád lámu atˇ si je natře však on povolí :kol-29:

to dick mě se černá nelíbí a na rezavé bubny taky koukat nebudu prostě budou na zeleno jako přední brzdiče a měnit bubny za kotouče nehodlám ani náhodou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale nikdo neříká, že rezavé, ale uvědom si že nad barvičkama na bubnech dnes lidem cukají koutky úsměvem. Nikdo ti nenutí černou, jen mám za to, že spíše převládá názor, že je to lepší než kýčovitý cirkus Humberto. Ale bud v klidu taky jsem měl dříve na červeno-teď na černo.

Ale jinak si nekaž radost a napatlej si je třeba na růžovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odstín nekomentuji, to je věcí vkusu každého soudruha :-)

Jinak barva: mám výborné zkušenosti s Hammeritem, výdrž - mám to na autě už rok, po umytí jako nové. Aplikace snadná - kartáčem odrat největší špínu a rez, pak pořádně ostříkat čističem brzd a dá se natírat, 2 vrstvy, v odstupu 2 hodin.

Teď jsem jedno auto dělal na zkoušku Alkytonem... je to podobný typ barvy jako Hammerite, i cenově srovnatelné, jenom mezi vrstvama musí být 16 hodin, takže to trošku prodlužuje celý proces.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...