Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, sundal jsem kryt a zmeril primo na kabelu a nic z toho netece, kdyby nebyla pojistka tak asi nejde ani radio ze? kde se mám pohrabat, resp. kde by to ti automechanici vytahli [myzlim ze se to nechalo odstranit v autodilne]

Diky moc

Vloženo (editace)

Já se domnívám, že to snad žádnou pojisku nemá. Usuzuji tak proto, že na ten zapalovač teče velmi vysoký proud (Jde o rozpálení kovu). Autorádio na to napojené s nejvyšší pravděpodobností není (pokud jsi to nezapojoval sám)

Editováno: , autor: noneac
Vloženo (editace)

Opravdu, to je docela překvapení. To znamená že mu v tom případě nesvítí ani palubovka a levé obrysové světla?!

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

Pojistku má samotná zásuvka ne zapalovač,to jsou 2 různé věci..jinak není to pojistka č.22 ale č.15 a je na ni napojené ještě vnitřní osvětlení,digitální hodiny a varovné zařízení proti odcizení vozidla.

A pokud se nepletu tak to není o vysokém proudu ale vysokém odporu samotného zapalovače čímž se zahřeje.

Takže zkus zkontrolovat tu pojistku a pokud bude dobrá tak bych se zaměřil na kabeláž od rádia jelikož muselo mít i stále napájení 12V kvůli paměti..takže pokud nebylo z výroby mohl ho někdo napojit právě na přívod k zásuvce která má stále 12V napětí.A při demontáži to pouze rozpojili a neřešili na co to ide dál.

Vloženo

Pojistku má samotná zásuvka ne zapalovač,to jsou 2 různé věci..jinak není to pojistka č.22 ale č.15 a je na ni napojené ještě vnitřní osvětlení,digitální hodiny a varovné zařízení proti odcizení vozidla.

A pokud se nepletu tak to není o vysokém proudu ale vysokém odporu samotného zapalovače čímž se zahřeje.

Takže zkus zkontrolovat tu pojistku a pokud bude dobrá tak bych se zaměřil na kabeláž od rádia jelikož muselo mít i stále napájení 12V kvůli paměti..takže pokud nebylo z výroby mohl ho někdo napojit právě na přívod k zásuvce která má stále 12V napětí.A při demontáži to pouze rozpojili a neřešili na co to ide dál.

blecku netop ma tu na foru!

Poistka č. 22 je radio, zapalovač,lav.obrysove svetlo a koncove.

Jedine je možne že nekdo tam prerabal kabelaž okolo zapalovača napriklad pre radio atd.

Vloženo

Klid nikoho se tu nesnažím ponížit nebo tak,snažím se poradit a uvést věci na pravou míru :) ..jinak díval jsem se ještě jednou na ty pojistky a tu 22 chápu jako osvětlení toho zapalovače (asi ten kroužek zelený) a spolu s tím je tam jak říkáš levé obrysové světla,osvětlení spínačů,spz autorádia a panelu přístrojů..jinak vyčetl jsem to v uživatelském manuálu..a ješte se mi jednou podařilo právě při zapojování něčeho do zásuvky ji zkratovat a přestaly ukazovat hodiny a vnitřní osvětlení z čehož plyne že to byla pojistka č.15.

Vloženo

Až tak važne som to nemyslel.

Ano musime si to ujsniť. Ale ta 15-ka je len 15A. Neni to malo na zapovač?

Asi maš predsa pravdu že ta 22 bude len osvetlenie zapalovača.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...