Přejít na obsah

Výhody a nevýhody ročních vozů


martinsticky

Doporučené příspěvky

no, tak zrovna Barth ma desny ceny rocnich a plus vozu. Ale co ma jeste horsi, je chovani "bazaristu" Byl jsem tam nekolikrat a nebyla to jedna indispozice.

Kazdopadne jsem koupil na Jarove fabku s Maxidotem, hagusama (ambiente plus s paketama) atd ... za cenu ty holotiny u Bartha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bral předváděčku nedávno a normálně na autě před předáním udělali výstupní servis.a jakmile to napíchnou na VAG,tak jim vyleze co všechno se na autě musí udělat

Inpro Čáslav ... sportline za rovných 200tis + slušné chování,nemůžu jim vytknout půl slova

Editováno: , autor: azriel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Bral som predvádzačku Fabiu 1.2 TSI DSG Elegance, prihlásená bola 5.1.2012, v máji auto podľa dohody odstavili a 4.6.2012 som ho prevzal. Na tachometri malo 5959 km (dohoda bola do 6 tisíc km), cena oproti cenníkovej cene nižšia o 3045 € a dostal som ešte 16" zimné pneu a gumené koberce navyše, takže oproti úplne novému auto som ušetril cca. 3500 € a niekoľkomesačné čakanie. Aj ďalšie auto budem kupovať takto.

Editováno: , autor: Ivan Horváth
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mám supa II, ceníkovka 938.000,- mnou placená cena po 5ti měsících, 24 tkm, ježděné jedním člověkem a provedené servisce byla 601.000,- Záruka 4roky a dělalo se PP ložisko,PZ ložisko,LZ ložisko, výměna loketky, plata, pár chromových částí auta. Nikdy jsem neplatil ani korunu, ačkoliv to stálo námahu donutit technika na salonu uznat záruku ( v případě odlupujícího se chromu mi tvrdil, že jsem to odřel atp.). Na auto jsem čekal cca 2 týdny než jsem našel požadovanou barvu i výbavu.

Druhé auto jsme kupovali R scout, ceníkovka 380.000,-, 6 měsíců starý, najeto 6tkm za 244.000,-. Opět záruka 4 roky, ale vzhledem k najetým km není po servisu.

Za mě - do novýho auta bych nešel, reklamací se nebojím.

Editováno: , autor: waikiki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem bral na Jarově 2 auta, před 4 roky mojí Fabču, najeto 21 000 km, nyní 118 000 km a bez problémů. Před 2 měsící jsem tam bral už hodně jetou Fabču, najeto 145000 km, nyní 148 000 km, nebouraná, servisovaná, auto šlo hned po koupi do servisu na garanční prohlídku, prošla naprosto bez problémů, bez jediné vady, kromě VAGu a elektroniky, což mi řekli (bylo to v jiném servisu než tam, kde jsem to kupoval), že to může být tím, že auto bylo delší dobu odpojeno od baterky, takže si nechat tento výpis VAGu, pro porovnání při dalším servisu :)

Takže já jsem zatím spokojen :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli můžu být obecnější:

- výhodou může být cena

- nevýhodou může být taky cena (pokud chce někdo auto v základní výbavě, tak roční auto může být i po slevě dražší než nové)

a to, že způsob zacházení s novým autem nebývá příliš šetrný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zalezi na tom co presne hledas. ja ted kupoval Fabii TSI, jako rocni (ani ne, jen 10 mesicu stare) za cca 240 a mam elegance se sportpaketem a nejakymi dalsimi doplnky.

a navic ta cena co tam je za novou tak je jen kdyz si to beres pres SkoFIN.

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ti nevim.je to hodně kus od kusu.já bral 10mes. Fabii fl sportline za 200tis.4tis najezdeno.to me moc peněz nepřijde.lepší výbava oproti nové chapion ambition a o 60tis levnější.to nepočítám barvu protože za 260 byly pouze základní.mam černo stříbrnou a tam to kostuje o 12 tis nahoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Argumentem pro je určitě prodloužená záruka.

Teď se dívám a Fabia registrovaná v lednu (výbava Active Plus, proti Championu bez rádia) se dá s metalízou zelená Rallye pořídit za 177 tis., s 4000km najetých. Což je třeba oproti novému autu dobrá cena. Zvlášť pro někoho, kdo chce (skoro)nové a je hodně limitovaný cenou.

Jinak ten Ambition Champion není oproti Sportline nijak dramaticky chudší. Sportline nemá tempomat a uz na neho neuhadas slevu. Champion má menší kola, nemá projektory, ocelové pedály a interier Dynamic. Tuzsi podvozek a barevna strecha je o chuti. Metalíza stojí 10 000Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no dobře... ceník v hlavě nemam,myslel jsem že je to spec.lakování ,ale mam tam třeba navíc amundsen.Pro mě byla rozhodující cena a potřeboval jsem auto do 200tis.nové jsem měl a moc se mi to nevyplatilo,hodně ojeté jsem nechtěl a tak padla volba na roční.Tempomat,pekárna na kaštany,eletrika vzadu apod je pro mě zbytečná věc.Takhle to má všechno co jsem chtěl ba i něco navíc.Teda to co tam měly jsem vzal to nejlepší,dle mého názoru a jezdit po republice a shánět něco extra za super cenu se mi nechtělo.Já to beru jako bazar se zárukou a vim,že v čáslavi jsou vstřícní a ochotní a nemusim se někde doprošovat.Po problémech s autem jaké byly nazačátku a zaplatily to ze svého aniž by musely, to mě potěšilo.

Nevim,záleží na každém,jestli se jim to vyplatí... mě určite

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Já jsem koupil svou FII FL Combi 1,2 TSI 63kW která byla rok stará a měla najeto 5000 tisíc, majitelem byl Škofin, bylo to zaměstnanecké auto ze Škodovky s celkovou slevou cca 150 tisíc oproti nákupu 375 tis za 230 tisíc. Výbava Ambiente Plus a nějaké věci navíc (metalíza, kola, opěrka, hagusy, kožený minipaket, atd. atd.). dobře vybavený vůz, za dobrou cenu. Výsledná cena je ale hodně ovlivněná tím, že FII vyprodávají ve verzi Tour, tam by úspora byla jen "asi" 90 tisíc :-) na barvě mě nezáleželo, s motorem a výbavou jsem spokojen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...