baurak Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 klasika na topeni a neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ambipur Ocean Air - dost dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Jo a pro gurmány doporučuju hodit na filtr romadurek... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tož nejlepší voňka je plnej popelník vajglů a denně kouřit Auto má pak příjemnou a charakterisickou vůni. A hlava z toho nikoho bolet nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 v tech testech dopadly spatne ty tekave - odparujici se na mrizkach topeni, bylo skoro jedno jaka znacka, skoro vsechny mely velmi skodlive latky, nektere byly posuzovany az jako rakovinotvorne, bylo to i v televizi cca pred rokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk jednou v zivote se mi to stalo...boty, pedaly, rohozka... navic tma, zima... nevzpominam rad a davam si fakt majzla od ty doby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nevim no, vyhodim Ambi Pur a zkusim Nějakej Wunder Baum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... brachovi se to stalo s cokoladou a ma klimosku...kdykoliv zapne, voni to jak v cokoladovnach...kazdopadne ma problem a musi resit, jak to vycistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk jednou v zivote se mi to stalo...boty, pedaly, rohozka... navic tma, zima... nevzpominam rad a davam si fakt majzla od ty doby bohužel jsem taky tuhle zkušenost udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobrá šabla po pár pivách so slivkou tiež nie je na zahodenie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Jednoznačne vaše typy a názory nemajú chybu. Trebelo by osloviť nejakú renomovanú značku a dať im zopár typov. Uspech zaručený. Dobrý typ je aj keď novorodenec hodí šablu z mlieka a zároveň sa na zadných sedačkách dos..e. Aj s tým je kopec zábavy. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Lubo 100 bodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 tak jo bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! á, panáček se taky ráčil zde objevit. A hned za plnej počet bodů! Ještě mně tak napadlo, a bylo by to prakticky zadara, natáhnout hadici od výfuku Docela i stylové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! neni to totiz WUNDER BAUM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdarma zašlu osvědčenou metodu-moje fusakle po denní šichtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdarma zašlu osvědčenou metodu-moje fusakle po denní šichtě Cosbošu hod to na PPL ! scháním totiž dárek pro šéfa...a pošlu ti back to pivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 zdarma zašlu osvědčenou metodu-moje fusakle po denní šichtě no, oproti těm mejm to bude jistě slabej odvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nejlepčí je Brise Aqua,voní sqele a bolesti hlavy nemám,tedá když mě zrovna nic nenase*e. DoPoRuČuJi !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.