Šípek Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tak jsem to zvládl i bez vás, ale mám jiný problém, nesvítí mi podsvícení, nevíte jestli je v tom nějaký háček, nebo jestli je to v pr.. či jestli se to dá spravit? předtím jsem tam měl neorigo rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LH. Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Kod je čtyřmístný, první číslo se vkládá tlačítkem č. 1, tlačítko stiskneš tolikrát kolik je hodnota prvního čísla. Příslušné číslo naskakuje na displeji. Druhé číslo nastavíš podobným způsobem tlačítkem 2 a dále třetí číslo tlačítkem 3 a čtvrté tlačítkem 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šípek Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Ahoj, docela se tu řešípropojení symphony s iPodem, nebo MP3 - tady je odkaz. http://www.brm.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Zdravím , koupil sem Skoda Symphony CD které bylo namontováno v O2 Já mám pašíka b5 rv. 97 necan... A jakmile jsem ho zapojil na obyč ISO konektory tak se ani nerozsvítí a proste se nic nestane... Rádio sem kupoval od kamaráda takže věřím že je vpořádku.... Taky sem to proměřil a do rádia nějaká štáva jde... (promeril sem to za ISO konektorem...) ale porad se proste nic nedeje... cele sem ho prohledl, nikdy studenak, nikdy nic spalene... sem z toho zoufaly, nevite nekdo co stim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 "TO šípek: Tak jsem to zvládl i bez vás, ale mám jiný problém, nesvítí mi podsvícení, nevíte jestli je v tom nějaký háček, nebo jestli je to v pr.. či jestli se to dá spravit? předtím jsem tam měl neorigo rádio" Problém s podsvícením jsem měl i já. Mě sice svítilo, ale úplně slabě, že ani když byla tma tak to skoro nešlo poznat. Taková bludička. Vyřešil jsem to tak, že jsem to musel nechat opravit.Nic jiného s tím už nešlo dělat a při te příležitosti jsem si to nechal předělat i na mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 překodovat na necan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlasta Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda má smysl kupovat si nové reproduktory (kompozitní cca za 1500) k autorádiu Symphony s CD? A nevíte náhodou někdo, jaké parametry mají přední originální škoda reproduktory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) Ahoj, poradte, podporuje radio Skoda Symphony A04 format MP3 na CD? Popripade co obnasi "predelani na MP3" zminovane o par prispevku vyse? A jak kvalitni je cteni vypalenych CD? Díky! ;-) (Hladal jsem na skodahome pres google a nic nenasel....vyhledavani na foru je k nicemu) Editováno: 6. Květen 2011, autor: Manek88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Zdravím vás, mám fabii I rok 2006, a když dám do fabie originální radio s CD tak jde zapnout i s vypnutým zapalováním, je to normální nebo ne? Nesežeremi to baterii? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Pro Manek88. Jestli to je ještě stále aktuální, tak rádio jsem nechával opravovat a zároveň předělávat na mp3 u této firmy http://www.brm.cz . Rádio jsem podle jejich instrukcí odeslal a do týdne a půl bylo zpátky hotové. Možná, si někdo řekne, že je to dost drahé, ale chtěl jsem originál rádio, protože tam sedí a navíc se mi líbi. Kvalitou taky neurazí a kdybych chtěl pořádnou muziku, tak by nestačilo vyměnit jenom rádio. Moc toho stéjně nenaposlouchám, a mp3 mám navíc k ničemu (stéjně tak to cd), protože poslouchám jenom rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Pro lukyfabia. Asi to bude normální, že rádio jde zapnout i bez klíčku v zapalování. Mě to jde taky a znám další, kterým to jde taky. Pokud rádio necháš hrát, tak se ti baterka samozřejmě vybije, ale popravdě jsem nezjistil, jestli se to rádio umí samo vypnout, třeba po hodině hraní si uvědomí, že není nastartované, případně otočené klíčky a vypne se. Pokud to někdo ví, ať napíše. Co vím, že tuto funkci má opel astra, vyrobená v roce 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Orig rádio ve fabiji-je li zapnuté=knoflík ven ,se zapíná a vypíná s klíčkem zapalování.Je-li klíček vypnutý-vyndaný,tak jde symphony zapnout ,knoflík na rádiu zatlačit a znova zapnout.Rádio hraje hodinu.Lze opakovat do nekonečna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kožich Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Dobrý den chci se jen zeptat jestli je možné zapojit na to rádio basák děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajek Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Zdravím! Měl bych taky jeden dotaz. Mám Fábii chvíli, předtím sem měl autorádio na MP3 tak sem to neřešil. Do jakého formátu převádět MP3 na CD aby to Symphony přehrálo ? WAV, WMA či WMV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 IMHO do audio CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzi Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Zdarec ,nenašel jsem tu, že by někdo řešil výměnu hlavního vypínače+ovadače hlasitosti rádia symphony. Něaká kurva se mi vloupala do auta,chtěl rádio ,které se mu nepodařilo vytrhnout ,tak ho aspoň zničil tak, že utrhl hlaví vypínač - teď nejde zapnout. Dík za info. Jura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fortik11 Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Dnes mi na mojí OctI na rádiu s CD Symphony přestalo jít ovládání na volantu-hlasitost + - a přepínání stanic + -.Neví někdo kde by byl problém?Jinak vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norbert Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Nazdar kolegovia. Kúpil som skodovku Fabiu a po výmene autobatérie sa mi zablokovalo autorádio SYMPHONY 1U0 035 161C, SKZ2Z3A1040085 made by GRUNDIG. Pomohol by mi niekto vylúskať kód??? Dakujem pekne za ochotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Majto Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 ahojte, mam jednu otazku ohladne radia symphony original z octavie I rocnik 2003 cca vtedy to bolo kupene mam kod ale asi bol zle zadany. nechal som ho 45minut ztapnute a stale svieti iba SAFE a mala dvojka lavo. ako mam dalej postupovat iba cakat a mat radio? kym nenabehne code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 čekat a mít zapnuté zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Čaute, veľmi by som chcel používať rádio Symphony s CD v F1, ale prestavba na MP3 mi príde nekresťansky drahá, tak som sa začal obzerať po iných možnostiach a zapáčili sa mi tie adaptéry do CD wechslu, na ktoré pripojíte buď priamo MP3ku cez 3,5mm jack alebo dáke USBčko/SDkartu. Nie sú tiež u nás najlacnejšie ale ako pozerám, z eBayu viem zohnať taký kábel (8PIN <-> 3,5jack) za cca 10-15EUR. Ak by sa mi to osvedčilo, tak môžem potom zohnať aj pre iných záujemcov, ak dáki budú. Moja otázka v prvom rade - oplatí sa to? je to prijatelná kvalita zvuku a rádio s tým nemá žiaden problém? Ďaľšia otázka je ohladom inštalácie - asi budem musieť vyberať von prednú priehradku, aby som si potom aj mohol zaviesť kábel. Naslepo to zozadu najskôr nezastrčím (ešte som nevidel zozadu rádio Symphony), čize ho budem musieť najskôr vyberať. Dalo by sa tak, že ho zozadu len vytlačím, pretože nedisponujem tými špeciálnymi klúčmi na vytiahnutie? Ďalej som bol celkom vystrašený, keď som si v príručke čítal o vyťahovaní prednej priehradky, že treba odpojiť konektor airbagu (ktorý tam nebol ani znázornený) a potom to zapájať späť takým spôsobom, že keby to náhodou strelilo, aby nikto nebol v aute... je fakt reálna hrozba, že pri takejto manipulácií niečo hrozí airbagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia pd Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Zdravim,nevite presne jake je zapojeni euro kostky na auto radio symphony ??? pise mi to porad safe -----dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 protože někdo zadal špatně pin... nechej zapnuté zapalování a radio do té doby než půjde zadat kod.. klidně i hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaspiii Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Zdravim,chci se zeptat nebo kdo mi poradi )) rano nastartuju svoji Octavii r.v.2002 1.9tdi a na radiu CD(syphony) se ukaze Phone.... radio nejde vypnout a tlacitka nereaguji....zkousel jsem odpojit baterku a vytahnout radio,ale po zapojeni to opet pise Phone.... kod na radio by mel byt automatickej po strceni klicku do zapalovani.... dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 není tam nějaká dodělávaná hf? v iso konektoru je pin "mute" a ten to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.