Hack Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Zdravím,neviděl někdo u nějaké Škody takovéto tlačítko? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 (edited) Octavia Combi ještě z první série, se světlomety s rastrovaným zasklením - měl jsem ji jeden čas jako služební - 1,9TDi tuším 66kW. Bylo na středové konzoli myslím že pod rádiem - sloužilo k otevření krycího víčka nad hrdlem nádrže. Ale měly to jen některé (vyšší) verze výbavy - ty "sociálnější" měly mechanické otevírání víčka lankem... Edited July 1, 2010 by Ekkar_z_Bastlírny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal9 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Tak z octávky to není , tam je obdélník a větší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Těch oktávek tenkrát bylo ve firmě víc - a protože se nekupovaly najednou, byly i přes papírově stejné označení ve fyzické podobě interiéru značné rozdíly - jen pro připomenutí malá/velká "kaplička", jiné středové konzole... Jinak stejnou funkci i když asi jiný tvar tlačítka měly i "luxusnější" verze FI, ne? Takže by to mohlo být z ní - to ale nevím přesně, s nějakou "lepší FI" jsem nikdy nejezdil, protože "pro plebs" (nereprezentativní pracovní ježdění) byly ve firmě 2 kusy FI 1,2HTP Combi "v základu" a pokud byl někdo výš, automaticky přecházel na O... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal9 Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Fabie se ovládá lankem, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Právě - u těch, co jsem s nimi jel, to bylo na lanko - jenže to byly ty kombíky HTP/47kW "v základu". Jinak do FI já lezu pouze z donucení, protože to prostě není auto pro člověka s výškou 1,85m a váhou metrák+. Byl jsem donucen v jedné absolvovat cestu asi 150km dlouhou na ZADNÍM sedadle a v cíli cesty mě málem museli vynést - jak jsem měl zdřevěnělé haxny. Víc místa snad bylo i ve staré šáde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Práveže v základe sa viečko nádrže otváralo iba zvonka a u tých vyšších verzií lankom od miesta vodiča. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 sice pozdě ale rozlousknu vám to :-D je to z passata ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts