Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu. Byl jsem na diagnostice a nasli mi chybu

P0342 - Snímač polohy 1. vačkové hřídele - malý signál???

Co stím co to může být a jak to odstranic diky mocc :(

• Autor

Děkuji za odpověd. Rozdíl mezi motorem 1,2 a 1,4 16V nebo jestli se dá ve fabii šuk*t to je hned příspěvků. Ale při opravdové závadě se odpovědi vždy nějak nedostává. Ach jo. Neberte to jako urážku, ale vážně mě tohle s*re :wallbash:

Hele,klidně bych ti poradil,ale asi bych nedělal nic jiného.Mě zase sere,že všude je ke stažení DP,Vag má kde kdo a když k něčemu dojde,neví si rady.Na co potom máte ty Vagy a DP????

Já bych řekl že bude špatné čidlo polohy vačkového hřídele...

nemusí

Vymazať chyby a ak sa to objaví zase, tak skúsiť s niekým snímač zameniť prípadne premerať, či je OK kabeláž.

Proč tak složitě,Diamante.V DP je popsán postup odstranění n.zjištení závady

Cosby co je to DP?

dilenska prirucka

Hele,klidně bych ti poradil,ale asi bych nedělal nic jiného.Mě zase sere,že všude je ke stažení DP,Vag má kde kdo a když k něčemu dojde,neví si rady.Na co potom máte ty Vagy a DP????

Kdekto ma VAG? Aj ja chcem !!! Ja som na cloveka, ktory by bol ochotny sa o dany soft (aj za cenu nejakej protisluzby) este nenarazil :-( Pomoze mi niekto tu ?

Dovez do Štramberka Flašku Martini Bianco a máš ho

o jaký se jedná motor?u 1,4mpi,jsem snímač polohy vač. hřídele nikdy neviděl!!!!

o jaký se jedná motor?u 1,4mpi,jsem snímač polohy vač. hřídele nikdy neviděl!!!!

tak se na něho někdy podívej, je zhruba v tom místě, kde na tom motoru u embéčka bývala AC pumpa

u MPi......nad olejovym filtrem jsou dve cidla, to niz je Baroskop a horni je na polohu vackoveho hridele

Jenže číslo závady v DP není

• 3 roky později...

Mohl by mi někdo poradit,kde se v 1,4 MPI nachází ,,snímač polohy vačkového hřídele"?

Nejlépe fotku.Díky moc.

Pozicia 9 na obrazku v prilohe

snimace.doc

Upraveno od ocec

Pozicia 9 na obrazku v prilohe

Pěkně rozkreslený.Moc díky... :)

• 3 roky později...

Chtěl bych poprosit o radu.Tece mi olej z motoru snímačem otáček pro vačkovou hřídel. Má s tím někdo zkušenosti?Díky za radu.

Treba vymenit gumenne O kruzko a mas to vyriesene. Je natiahnute na snimaci .Pri vymene pozor aby ti nespadol do motora  :kol-47: 

• 1 rok později...

Neví někdo rozměr toho těsnění na snímači? Teče mi kolem toho olej

rozmer nevim,.. ale koupis kdekoliv v v mototechne a nebo nejlepsi primo u dealera ;)

cena je okolo 60 kc ;)

• 7 měsíců později...

Zdravím. Na fabii 1.4 mpi 44kw hlasi diagnostika" snimač vačkového hriadela" svieti kontrolka motoru.Už niekoľko krát bolo vymazané za dva dni sa zase rozsvieti kontrolka motoru a hlási tú istú chybu.Bol menení snimač zotrvačníka,bol kupovaní ako snímač vačkového hriadela vyzerá to uplne rovnako.Poprosím Vás o nejaké rady a typi ako to dať do poriadku.Vopred ďakujem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.