Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ten je zase malej. :disgust: Největší problém je s uchycením. Sakra, znám výrobce, znám typ, ale neumím ho sehnat. kol100 Asi teda budeme muset bastlit.

Neví někdo, kdo dělá pro škodovku zámky do dveří? :o

niečo určite ubastlíš, to mi nehovor že nie...

zbehni do GM napríklad a určite majú niekolko druhov...teda aspon u nas ich maju vyložené a nejaký tam určite po menšej uprave sadne :palec2:

Vloženo

Hľadal som nejaké súčiastky na bastlenie a náhodou som natrafil na toto:

http://www.elsys.sk/Prehlad/Spinace/SS.htm

Rozmery sú takmer také isté:

19,8 x 6,4 x 10,2

len vývody sú trochu posunuté.

Keď už to máš vonku, asi by som to nejako prekopal a použil mikrospínač s páčkou, tie nie sú tak poruchové. Ešte som to nemal rozobrané, ale predpokladám, že im vadí priamy tlak na ten čudlík.

• o 3 týdny později...
Vloženo
Takže jsem ty mikrospínače objevil v jednom polskym internetovym obchode. V unoru otviraji pobocku v Ostrave, takze  je hned objednam, vyzkousim, jestli to fakt sedi a dam info.

Tak to dej určitě vědět, taky mam asi ten mikrospínač v p....., nebo možná ta vačka co spíná, rozdělaný jsem to ještě neměl... ;)

Vloženo

QUOTE (Strojvůdce @ 25.1.2007, 9:32 )

Takže jsem ty mikrospínače objevil v jednom polskym internetovym obchode. V unoru otviraji pobocku v Ostrave, takze je hned objednam, vyzkousim, jestli to fakt sedi a dam info.

zdravím strojvůdce

jaký je ten typ mikrospínače do zadních dveří ?

Jinak firmu Burgess zastupuje v ČR firma sídlící v Praze a dodává jejich produkty.

ICS Industrie Control Service spol. s r.o

telefon: +420 244 460 857

# bezplatná telefoní linka 800 10 30 20

# fax: +420 244 466 017

# internet: www.ics-praha.cz

# mail: saia@ics-praha.cz

Vloženo

Ja teda zadne spinace na dverich nemam, ale zajimave je ze ikdyz otevru jakekoli dvere, at uz predni zasdni a nebo pete, tak se rozne svetlo v aute. Kontrolky ve dverich mi nesvitily nikdy asi nejsou zapojene.

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nefunguje mi na Fabii signalizácia otvorených dverí (u všetkých),neviete niekto poradiť?Vďaka. :help:

Editováno: , autor: fhs
Vloženo

Musíš mít orig.centrál,jinak to nejde.V kódování komfortku musíš mít na začátku 16+další event.výbavu.Hlavně by to chtělo napsat,jestli ti to někdy šlo atd.

Vloženo
Musíš mít orig.centrál,jinak to nejde.V kódování komfortku musíš mít na začátku 16+další event.výbavu.Hlavně by to chtělo napsat,jestli ti to někdy šlo atd.

přesně, jestli nemáš budíky, které toto podporují, máš smůlu, budíky s maxíkem to umí všechny, bez maxíku jen některý (elegance)

Vloženo

Bando, jak te teda je? Podle literatury jsou od MR2004 tri (resp. s MaxiDOTem ctyři) zakladni druhy budiku:

Classic - zaklad

Comfort - rozsirene + PP

Elegance - jako Comfort + signalizace prasklych zarovek

a pak MaxiDOTovy.

Tudiz by od Comfortu mely umet vsechny signalizaci dveri? Praxe bude asi jina...

Vloženo
Bando, jak te teda je? Podle literatury jsou od MR2004 tri (resp. s MaxiDOTem ctyři) zakladni druhy budiku:

Classic - zaklad

Comfort - rozsirene + PP

Elegance - jako Comfort + signalizace prasklych zarovek

a pak MaxiDOTovy.

Tudiz by od Comfortu mely umet vsechny signalizaci dveri? Praxe bude asi jina...

comfort - ambiente umí jen s příplatkem prasklých žárovek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...