Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Občas registruju při pomalé jízdě takové slabé rachtání jako s oblasti převodovky,nebo jako od setrváku,dělá to pouze při popojíždění v koloně na 1.a 2.rychl.stupeň,jakmile se rozjedu tak to přestane.(mám 1.9TDI 77kw),najeto něco přes 13tis.km.

Registrujete to někdo taky?nebo jsem jediní a nebo mi rachtá v mozku.

Vloženo

Jestli je to to co myslím já, takové drobné vibrace a rachtání, tak podle mě je to spojka, asi je hodně drsná a takhle se to projevuje. Mám ji měněnou a od té doby co tam dali novou, tak to dělá. takže to beru tak že je to asi obložením spojky.

Vloženo

co to tam dávaj za spojky když to nic nevydrží?

Já vždy na autě najel hodně přes 300.000km a nikdy jsem spojku nedělal.

To maj všechny OII 1.9TDI nebo jen vyrob.v určitym datu?

Vloženo

to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc

Vloženo
to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc

No neboj neboj, já ji v kombinaci s čipem taky oddělal, že klouzala už i na 3 rychlostní stupeň. Ale připišuju to i tomu že tam fakt byla asi nějaká slabší - viz sdělení na výměnu.

Jinak těch 100kW mám napsáno jen orientačně na brzdě jsem ještě nebyl, ale snad se mi podaří v okolí Ostravy něco sehnat. Ale jede to hodně hezky.

Vloženo
myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ?

Já myslel tady tohle sdělení z MB :

(9.11.2005)

Občasné prokluzování spojky na 4 a 5 rychlostní stupeň:

Octavia, Fabia a Octavia II

Pokud při akceleraci dojde u výše uvedených vozidel k prokluzu spojky při zařazeném 4. nebo 5. rychlostním stupni, je nutné vyměnit lamelu spojky za nové provedení lamely spojky typ Raybestoss B 8805.

Od 25.5.2005 byla u dodavatele spojek provedena výměna původního typu obložení typ Valeo F 810 za obložení typu Raybestoss B 8805.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...