Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

presne jak pises,skoda,ze nedelaji pastelove barvy.Jinak nasi cekajiaz ho uvidi nazivo a hned objednavaji tak mozna budou prvni tady na foru kdo ho budou mit.

Mě spíš mrzí že se škodovky nedělaj v těch pastelových barvách...těch metalíz už bylo podle mě dost a ty pastelový by to zas oživily......pár jich je příplatkem u VW,Audi a vypadá to v tom moc pěkně........Červený auta mi připomínaj hasičký vozy...tu bych já osobně nechtěl s vyjímkou sport.verzí typu RS a nebo klasika Ferrari apod.,to taky je v červený pecka,ale jinak mi to nesmí do baráku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Yeti v Lipsku

Predstaveni auta bylo pekne. Bylo to spojeno s hudbou z filmu Starci na chmelu (v originalnim zneni). Samotne auto neni osklive. Uvnitr vozu je to kapanek stisnene. Kdyz tam sedel spolujezdec, tak nesla ani otevrit schranka pred spolujezdcem. Ani ruku jsem do ni neprostrcil. Jinak interier byl pekny. Pak jsem si vsiml, ze tam nebyla rezerva. Ja ji teda nenasel. Guma na dverich u ridice uz jevila znamky "poskozeni". Nevim jak by vypadala po nekolika zimach. Motor tam byl nejaky benzinovy, ale fakt uz nevim jakej. No jo, hlava derava.

Jinak v Lipsku to bylo kapanek chudsi. Nebylo tam BMW, Fiat, Seat a asi mnoho dalsich.....dokonce ani Cina tam nebyla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až skončí lízačka Rooma, tak budu o něm hodně přemýšle. Sakra, ještě rok. :(

Změna by to imho byla. A k lepšímu. Prosklená střecha, 4x4, velký kufr a variabilní sedadla VarioFlex.

Kdy bude nějaké promo-video? U Rooma jsem úplně žral Room for more a tady pořád nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem si yetiho pekne v Lisku prohlidnul no a dle meho pokud bude stat v zakladu dejme tomu o 50-80 vic jak ROOM tak dobry jinak v zadnym pripade nebrat, prijde mi to takova slatanina, jako z venci dobry celkem, trosku jinej design skodovek, ale zevnitr lautr to samy jako vjinejch modelech a mista nic moc, prijde mi to takovy spis pro mlady lidi (ne ze bych byl starej) kteri jedou obcas k rodicum na chajdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne ve 12 jsem to videl :) show jako minulej rok pri superbu ale mohli tam mit jeste jednoho navic, jeden je preci jen malo..... ale opravdu pokud tam bude vyssi cena tak me to zklame, napriklad jsem se dival na passata cc a superba tak bych spis sel do neceho takovyho ve 4x4 a nebo pockam jest etna combi u SII

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...