Přejít na obsah

Škoda Auto má konec extra výbavy

svantner3

Doporučené příspěvky

Proč by to dělali. Škoda se prostě na top neorientuje. Kdo se s tím nesmíří, má smůlu.

Postavte si vedle sebe nový Polo a Fabiu. Pak vedle sebe postavte ceníky a snad pochopíte. Dopředu říkám, že já mám R a rodiče FIC a R, nemluvím o tom, jestli se mně auto líbí nebo ne. Rozdíly jsou viditelné třeba už jenom na tloušťce spár, vzhled palubní desky a rozdíl v materiálech je do očí bijící (to srovnávám "měkkou").

Tlak na cenu je enormní a dokud má člověk na výběr, nic se imho neděje. Je potřeba pokrýt poptávku lidí po kvalitě, ale taky poptávku po dneska tak vzývanému poměru cena/výkon (což já třeba považuju za blábol). Jinak utečou k Asii nebo Francii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://auto.idnes.cz/volkswagen-uz-zacina-brzdit-skodovky-v-rozletu-naridil-omezovat-vybavu-146-/automoto.asp?c=A101015_125748_automoto_fdv Tady to trochu píšou jinak. Xenony se do FRS nemontují (nebo ano?,mám pocit,že tam lze pouze objednat namísto předních mlhovek diodová denní světla) a ten deštník v Superbu prý zůstene...
Odkaz ke komentáři

Fabia je prostě béčko, je potřeba se s tím smířit. U nás je GTI za stejný peníze a za nějakejch 30 000Kč navíc nebo kolik dostaneš bixenony, bolero, zatmavovaci zrcatko a dešťovej senzor.

A řečnická otázka - kde byli páni novináři, když se u nového Superbu neobjevily v nabídce věci jako lednička, DVD přehrávač ve stropě, footboard (alias výklopné opěradlo vpředu)? Teď se bude kafrat o deštníku, kterej sem já osobně ani jednou nepoužil...

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Koncern zkrouhl Škodu tak, že se začaly montovat 2.0TDI CR 103kW 4x4 DSG, začal Superb 2.0TSI 147kW DSG, do Fabie se dostalo 1.2TSI 63kW před Polem a Ibizou apod. Na druhé straně zase není Climatic nebo dvouhmoťák u 1.6TDI. Takže podle mě se to nedá jednoduše hodnotit.

Přitom ti pindalové z mf dnes a ostatních bulšitů plácají nesmysly o tom, jak se deštník vrátil. Není to pravda..

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tak sem se díval a v Německu došlo u Superbu k jedinému - ze základní výbavy odpadlo mnoho věcí, ale zároveň na ně byly obratem vytvořeny téměř totožné balíčky a kromě výbavy Comfort snížena cena. Takže očesávání přišlo úplně jinak, než bylo prezentováno a ve skutečnosti jenom ke snížení základní ceny. Combi naopak stejně jako u nás podražilo.

Např. u Ambition u liftbacku snížení ceny o 1200€, odpadá el. sedadlo řidiče, sklopná zrcátka, prahové lišty, vyhřívané trysky ostřikovačů, tempomat, vyhřívaná přední sedadla, TPM, corner mlhovky. Obratem jde dokoupit dva pakety za celkem 1080€, kde je všechno odebrané zase zpátky včetně stmívání venkovního zpětného zrcátka, ovšem bez vyhřívání trysek.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...