Přejít na obsah

Pískání a blikání


pavel104

Doporučené příspěvky

Dobrý den.

Rád bych kdyby mě někdo poradil, kde hledat závadu když po zapnutí klíčku začne blikat a pípat kontrolka. Je to ta uprostřed palubovky v horním levém rohu, se symbolem teploměru a vlnkou. Nevím jak to lépe popsat. Psalo to nepravidelný, nebo nesmyslný signál čidla teploty. Čidlo vyměněno, diag už nehlásí nic ale kontrolka stále bliká a pípá. Je jedno jestli je jenom zapnuté zapalování, nebo nastartovaný motor. Neměl někdo stejný problém? P.S. Hladina vody v nádobce OK. Díky Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tip. Zkoušel jsem odpojit konektor od čidla v nádobce a dělá to pořád to samé. Takže je možné že by bylo nefunkční???? Ale diagnostika nehlásí pořád nic, ať je konektor zapojený nebo odpojený.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, hned zítra vyzkouším. Nemá někdo odkaz na to čidlo v nádobce? Nebo aspoň jak se přesně jmenuje (pro případ kdybych ho objednával) Nemůžu ho najít. Najde mě to vždycky jen čidlo teploty :help:

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, zkoušel jsem hledání ale nic vhodného jsem nenašel. Ale podstatná věc je ta, že už je to snad vyřešeno. Pánové měli jste pravdu s tím čidlem v nádobce. Udělal jsem to, že jsem vytáhnul konektor, upravil jsem klasickou 10A pojistku tak aby do něj pasovala a hotovo. Je po blikání a pískání :palec2: Takže je jasné že čidlo je v háji. Vyčistit to asi nepujde, není k němu přístup. Takže zatím to 14 dnů - měsíc, nechám tak a pokud už nepípne tak koupím druhou expanzku. Ještě jednou Vám všem kteří jste mě poradili moc děkuju. Vážím si toho. Mám ještě jeden problém s druhým autem, ale to popíšu v příslušné sekci, aby mě zase někdo nenadával. Takže pokud někdo z Vás - odborníků bude umět poradit, budu rád. Pavel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neber to tak že ti niekto nadáva,ale predstav si keby každý kto má nejaký problém založil svoje téma- totálny. gulaš.

Nechcem strašiť ale to pípanie je predzvesť niečoho. Aspoň vo väčšine prípadov- výmena alebo vyčistenie nádobky je len dočasné riešenie. Po nejakom čase to tam bude zasa šedá mastná emulzia a to znamená prerazené tesnenie pod hlavou.

Ale to by si sa dozvedel ak by si čítal čo dá vyhladávanie. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

no a ja ti len napisem, ze som taka svina, ako uz nadomnou napisal, mas zle tesnenie pod hlavou.

tym padom sa ti dostava trochu oleja do chladiacej kapaliny a ta ti nasledne zamasti cidlo v- nadobke, zo zaciaku pomoze len vyplachnutie nadobky, ale na vyriesenei je potrebna vymena nadobky a zaroven aj tesnenia pod hlavou. ak tesnenie nevymenis, za chvilu ti to bude robit znova... vlastna skusesot ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...