Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj nevíte někdo náhodou jaký číslo má spodní silemblok motoru na O1 tdi combi motor alh 66kw r.v.2004.Díky moc za odpověd

Nikdo nevíte??Nejde mi etka a potřeboval bych ty čísla těch silembloku díky moc :help:

Vloženo

Zdravím.

Mám taky 1,9 TDi a při startování se mi motor nějak moc hází.

Už jsem vyměnil zadní vzpěru převodovky, trochu se to zlepšilo , ale ne úplně.

Tak se chystám vyměnit i zbývající dva silentbloky motoru.

Chci se zeptat , dá se to udělat i svěpomocí ? Jsem průměrný šikula.

Nebo je to spíš na servis ?

Díky za radu. Standa

Vloženo (editace)

Určitě se to dá udělat svépomocí a nebo mužes na servis ale to bude asi palba.Víš čísla těch silembloku??

Editováno: , autor: Wojnar
Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla!
Vloženo (editace)

Zdarec,včera jsem kupoval levý silentblok převodovky a pravý motoru od SEBA.Bral jsem FEBI-Bilstein.Levý stal 655Kč a pravý 1090Kč včetně DPH.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdarec,

silentblok převodovky je pod vzduchovým filtrem a silentblok motoru je vedle expanzní nádobky s chladící kapalinou.Jsou to zalysované silentbloky do kovových domečků.Pokud by jsi chtěl,tak mám doma ůpně novej nepoužitej.

Vloženo

ahoj , poradíte někdo, kde sehnat tento typ silentbloku? powerflex, který je na obrázku stoji 800.. :( , celkem mazec, když komplet včetně držáku stojí 1200..

jde sehnat někde silentblok obyč a hlvně levnější?

mám ho na oct I, tdi

• o 2 týdny později...
Vloženo

hledání členů v sekci HLEDEJ (vpravo nahoře - evidentně ji nepoužíváš) .. a není to SABO ale SEBO, navíc máš na něj i kontaktní email v příspěvků výše... co víc potřebuješ ? vidět jeho avatar ? lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...